Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor Dit zijn dé kersttrends van 2017

Dit zijn dé kersttrends van 2017

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Van emerald tot army; groen is dé trendkleur van kerst 2017. Foodies geeft een tipje van de sluier en zet de 5 belangrijkste kersttrends op een rij. Laat de feestdagen maar komen!
Kerst 2017

1. DIY!

…Oftewel next level fröbelen, knutselen en frullen, en dat doen we het liefst zo professioneel mogelijk. Van taarten die eruit zien alsof ze door Hermé himself zijn gemaakt en DIY-decoraties die de eettafel instant in hogere kerstsferen brengen. Kortom: zelf aan de slag met verbluffende resultaten.
Kerst 2017

2. Prepping

Enerzijds willen we flink uitpakken tijdens de kerstdagen, aan de andere kant spenderen we het liefst zo veel mogelijk tijd met vrienden en familie. Het toverwoord? Prepping: het ver van tevoren bereiden en klaarzetten van ingrediënten en gerechten. Zo bespaar je niet alleen een hoop gedoe op het moment suprème, maar heb je ook ruim de tijd voor smaakmakers die net dat beetje extra tijd vergen. En no stress, hier staan nog 10 tips voor een stressvrije kerst.
Kerst 2017

3. Jungle bells

Groen is onlosmakelijk verbonden met kerst. Vorig jaar zagen we de populariteit van de kleur al flink toenemen, maar dit jaar kunnen we er echt niet meer omheen. Ga gekleed in het chique emerald en kleed ook de tafel aan met het grijsgroene eucalyptus; want ook de botanische trend zet verder door.
Kerst 2017

4. Ultieme borrelplank

De hippe wijnbarretjes waar je naast een heerlijk glas wijn ook enorme borrelplanken vol lekkers kunt bestellen schieten als paddenstoelen uit de grond. Van zondig zoet tot kaasplank 2.0; deze trend nemen we deze kerst mee naar huis. Weinig moeite, groots resultaat. De borrelplank wordt het helemaal!
Kerst 2017

5. Personalise!

Van de kerstboom en het diner tot aan de styling van de eettafel en je outfit: jij bepaalt, jij kiest! Laat de kerstdagen een weerspiegeling zijn van jouw persoonlijkheid en smaak. Of je nu gaat voor klassiek rood-groen, krakend wit of chique en spannend donker… Maak het eigen! Er is altijd een manier om jouw stijl door te voeren in de gerechten en de styling.
Tekst: Tosja Brust

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!