Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor Kerst bij foodies friends: 4 gangen kerstdiner van je favoriete bloggers

Kerst bij foodies friends: 4 gangen kerstdiner van je favoriete bloggers

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

We schuiven aan bij Claartje, Merel, Ellen en Inge voor een gezellig kerstdiner. Vier de feestdagen in stijl met een hemelse camembert in bacon, een hippe bietentartaar, een feestelijke rollade of steel de show met een chocoladecake met cheesecakevulling. 

Baconcamembert met tijm – Foodness

We beginnen de avond met de gesmolten camembert van Claartje,bekend van de blog Foodness.nl. Zet de camembert, knapperig en warm op tafel en laat iedereen zijn eigen broodje of toastje smeren. Een goed krachtig wijntje erbij en de toon is gezet!
bacon

Rodebietentartaar – Healthy Wanderlust

Als voorgerecht kies je dan voor de rodebietentartaar. Wie wist dat een tartaar van groente zo mooi kon zijn? Merel van Healthy Wanderlust maakte het receptje speciaal voor foodies, en wij gaan ‘m zeker op tafel zetten deze kerst!
kerstdiner

Gevulde varkensrollade met pompoen, salie en tamme kastanjes – Made by Ellen

Ellen is een ster als het om groenten gaat, maar met deze gevulde varkensrollade laat ze maar weer eens zien dat ze een all rounder is.
varkensrollade

Chocoladecake met cheesecakevulling – Inge van den Hout

Maak jij dit jaar het kerstdessert? Met deze tulband zit jij gebakken, je zet ‘m de dag van tevoren al in de oven en hoeft die avond alleen nog maar de plakjes te verdelen. Als je tenminste die cheesecakevulling nog over hebt na al dat stiekeme snoepen!
chocoladetulband
 
Wil je meer kerstinspiratie opdoen voor de komende feestdagen? Je laten inspireren door foodies The Big Christmas Issue? Hij ligt nú in de winkel én is te bestellen via de foodies webshop.

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!