Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Moccamaster

Maak jouw kopje koffie nóg lekkerder met Moccamaster

Partnerbijdrage door: Lifestyle Media Group

Advertentie

Jouw ochtend is niet compleet zonder een goede kop koffie. Het is een fijne manier om rustig wakker te worden, samen met jouw favoriete ontbijt. Ook na ons werk en in de avond genieten we graag van een lekker bakkie en de verhalen van dierbaren aan de koffietafel. Maar wist je dat jouw apparaat grote invloed heeft op de smaak van jouw geliefde drankje? Moccamaster zorgt dan ook voor echte kwaliteit, op ieder moment van de dag. Bovendien is filterkoffie gezonder dan andere koffiebereidingsmogelijkheden. Win-win!

Het oer-Hollandse Moccamaster wordt al meer dan 50 jaar handgemaakt in Amerongen en is onlangs bekroond met de Lifestyle Award 2019. Ook kwam dit prachtige apparaat als ‘Beste uit de test’ van de Consumentenbond. Het geheim van dit succes? Moccamaster zet koffie die niet bitter of zuur smaakt. Daarnaast worden alleen de beste materialen gebruikt, wat resulteert in een extreem lange levensduur en het perfecte kopje koffie.

Niet voor niets heeft elke Moccamaster 5 jaar garantie om jou te verzekeren van de perfecte kwaliteit. Kiezen voor dit apparaat is dan ook eenvoudig, maar met de kleurkeuze kun je het nog lastig krijgen! Moccamaster is in 21 stijlvolle kleuren verkrijgbaar, dus je vindt er altijd eentje die bij jou en jouw interieur past. Bekijk alle kleuren op de website van Moccamaster en kies jouw favoriet!

De beste koffiesmaak, ook bij kleine hoeveelheden

Of je nu met z’n tweeën bent of met de hele familie: met de nieuwe Moccamaster KBG Select met keuzeschakelaar zet altijd lekkere en warme koffie. Ook kun je kiezen voor een volle of halfvolle kan. Moccamaster kwam met het nieuwe model KBG Select om de vraag vanuit de markt te beantwoorden. Meer en meer mensen zetten minder kopjes koffie en door de nieuwe schakelaar kunnen ze makkelijk tussen minder of meer dan 6 kopjes kiezen. Bij minder koffie loopt het water langzamer door en heeft dus langer de tijd voor de extractie. Een voordeel dat je niet meer koffie hoeft te doseren. We adviseren je wel om een paar kopjes extra te zetten dan normaal, want van deze smaak krijgt niemand genoeg!

Moccamaster

Filteren tot in de perfectie

In oktober lanceerde Moccamaster het nieuwe KBG-Select model, de opvolger van de klassieke KBG741. Het handgemaakte filterkoffiezetapparaat heeft dezelfde vintage look, maar is geperfectioneerd voor een optimale smaakbeleving. Betere sproeikoppen verdelen druppels gelijkmatiger. Ook meet de vernieuwde warmhoudplaat hoeveel koffie er nog in de kan zit. Hier wordt de warmte-afgifte op aangepast, waardoor je nooit meer last hebt van aangebrande koffie. Doordat het water trager doorloopt bij kleine hoeveelheden, heeft de koffie langer contact met het water, met een volle koffiesmaak tot gevolg. Al na de eerste slok weet je: ik wil nooit meer anders en dat hoeft ook niet. het apparaat minstens 20 jaar meegaat en onderdelen te vervangen zijn (ook na jaren in gebruik)! Jouw vrienden en familie lopen dankzij jouw nieuwe apparaat de deur plat om ook te kunnen genieten van dit lekkers.

Prijs vanaf € 209
Kijk voor meer informatie op de website van Moccamaster.

moccamaster

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!