Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Baktotaal

Koken & bakken: 3 tips voor december

Partnerbijdrage door Lifestyle Media Group

Advertentie

Koken en bakken: het zijn onze grootste hobby's. Wat moet je in december proeven, waar kun je het beste shoppen en welk restaurant is het proberen waard? Het antwoord lees je in deze blog.

Puur genieten met de smaak van Boerderij Chips

Boerderij Chips wordt gemaakt van eigen geteelde aardappelen. Ze worden gebakken met schil in 100% zonnebloemolie voor de pure en authentieke aardappelsmaak. En dit alles gebeurt op een duurzame manier. Je kunt het op allerlei manieren serveren. Denk aan de borrelplank, als bijgerecht of zo uit de zak met een lekkere dip. Benieuwd waar ze deze lekkere snack verkopen? Je vindt de verkooppunten van Boerderij Chips op de website.

Boerderij Chips

Echt alles om te bakken bij Baktotaal Bouwhuis

Bij Baktotaal Bouwhuis vind je echt alles op het gebied van bakken! Met meer dan 10.000 producten in het assortiment kunnen zowel professionele bakkers als hobby- en thuisbakkers bij deze webshop terecht. Houd je van bakken? Dan is het zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen op de website van Baktotaal.

Baktotaal

If you love the earth, you eat at LOFF!

Bij Restaurant LOFF in Breda wordt er met liefde voor de aarde gekookt; alle producten zijn lokaal, biologisch en seizoensgebonden. De gerechten zijn geheel vegetarisch en 90% vegan. Gezond, lekker en goed voor de planeet. Een restaurant met een 100% feel good garantie! Wil je zelf lekker vega(n) kunnen koken met de feestdagen? Volg dan een workshop in LOFF’s eigen kookstudio! Je leest er meer over op de website van Restaurant LOFF.

Loff

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!