Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Korting op een jaarabonnement van Foodies

Nu 50% korting op een jaarabonnement van Foodies

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Het najaar nodigt uit tot gezelligheid binnenshuis: de tijd om nieuwe recepten uit te proberen en je culinaire vaardigheden te verbeteren. Ontdek seizoensgebonden recepten zoals heerlijke stoofschotels en ontvang inspirerende tips van chefs, nu zelfs met 50% korting!

Korting op een jaarabonnement van Foodies

De gezellige herfstdagen zijn weer aangebroken en we brengen meer tijd binnenshuis door. Hét seizoen om (oude) hobby’s op te pakken. Wat is er nu fijner dan een momentje voor jezelf, gezellig thuis, met jouw favoriete magazine? Je ontvangt nu tijdelijk 50% korting op een jaarabonnement van Foodies!

Foodies is jouw culinaire gids. Ga met zelfvertrouwen de keuken in, geniet van de fijne etentjes met vrienden en kook mee met het seizoen.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

korting op een jaarabonnement van Foodies

Kies jouw korting

Goed voorbereid de winter in? Maak dan gebruik van onze najaarsactie: drie edities voor maar 15 euro. Ga je liever voor nóg meer korting? Ontvang een jaar lang Foodies voor maar 45 euro. Dat is maar liefst 50% korting op een jaarabonnement van Foodies!

Ja, ik wil Foodies met korting ontvangen

Het Grote Kerstnummer van Foodies

Wil je naast een abonnement op Foodies ook Het Grote Kerstnummer ontvangen? Bestel ‘m gemakkelijk online en ontvang ‘m binnen een paar dagen bij jou thuis. Zo start je niet alleen het nieuwe jaar met een abonnement op Foodies Magazine, maar heb je ook nog eens de beste inspiratie voor de feestdagen bij de hand.

Bestel Het Grote Kerstnummer van Foodies

pre-order kerstnummer

Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!