Advertentie
Het Grote Kerstnummer
Al weken luister je naar kerstmuziek op de radio en maak je lijstjes in Pinterest. Nog even en jouw favoriete tijd van het jaar breekt aan: kerst! In ons Grote Kerstnummer vind je volop inspiratie. Van je zelfgemaakte kerstravioli tot een klassieke panettone. Of ga je liever voor die últieme borrelplank? Welk gerecht je ook kiest; dit is je laatste kans!
Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
Schuif maar aan
In Amerika is het heel normaal; je eigen eten meenemen naar een feestje. Met kerst doen we het in Nederland ook massaal. Een groot buffet waarvoor iedereen iets maakt. Wij geven je gerechten die je vooraf kunt bereiden, makkelijk kunt meenemen en waar iedereen gek op is.
Zelf pasta maken
Het liefst eten wij zo vaak mogelijk Italiaans, dus waarom niet ook met kerst? Van Sarah Puozzo leren we kerstpasta maken. Prachtige kerstravioli met lopende eidooier en feestelijke caramelle. Dat is pasta dat eruit ziet als cadeautjes. Als dat geen fantastisch gezicht is op de kersttafel!
The day’s after
Maak van heel december een fijne tijd met ons verwarmende gerechten. Snel op tafel, want dat uitpakken komt met kerst wel. Aan de dag na kerst en na Oud & Nieuw hebben we ook gedacht; we maken met YouTube-kok Nick Toet het beste anti-katermenu dat er bestaat.
En verder in Het Grote Kerstnummer…
Verzamelt de redactie ingrediënten voor dé borrelplank van het jaar, gaan we aan de slag met zes groentebijgerechten, bezorgt Vanja van der Leeden ons een Italiaanse kerst, gaan we aan de slag met zeevruchten, dekken we de tafel voor een onvergetelijke kerstbrunch en veel meer!
Laatste kans:
Bestel Het Grote Kerstnummer t/m 29 oktober 2023 nog met gratis verzending! Daarna vervalt deze korting.
Heb je een abonnement op Foodies Magazine? Dan ontvang je Het Grote Kerstnummer vanzelf op de mat.
Je ontvangt Het Grote Kerstnummer rond 9 november 2023 als eerste in huis.
Bestel Het Grote Kerstnummer van Foodies
Onze tips
Getest: dit is de beste cola uit de supermarkt
Vers van de pers: bak je eigen brood, AH Blue Home en meer!
WIN: 3x het kookboek ZOETE ZOOI. van Eefje Friedhoff
Nu verkrijgbaar: Foodies Lekker stoven
Vers van de pers: nieuwe smaken van Côte d’Or, Golden Cups en meer!
Tefal x Jamie Oliver: de beste producten voor in jouw keuken
WIN: elke week een AIR braadpan van Tefal voor #stovember
NIEUW: Foodies Travel + win een culinaire reis!
Marieke Slettenhaar
Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.