Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
pre-order kerstnummer

Laatste kans: pre-order Het Grote Kerstnummer alleen dit weekend nog

Advertentie

Kerst is in aantocht… Of je nu gaat voor zelfgemaakte kerstpasta, een klassieke panettone, een uitgebreid buffet, fijne groentebijgerechten, een mooi stuk vlees, een Italiaanse kerst of de ultieme borrelplank: aan alles is gedacht. Verheug je samen met Foodies op de feestdagen en bestel het dubbeldikke magazine alleen dit weekend nog met gratis verzending. Wees er op tijd bij!

Het Grote Kerstnummer

Al weken luister je naar kerstmuziek op de radio en maak je lijstjes in Pinterest. Nog even en jouw favoriete tijd van het jaar breekt aan: kerst! In ons Grote Kerstnummer vind je volop inspiratie. Van je zelfgemaakte kerstravioli tot een klassieke panettone. Of ga je liever voor die últieme borrelplank? Welk gerecht je ook kiest; dit is je laatste kans!

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Schuif maar aan

In Amerika is het heel normaal; je eigen eten meenemen naar een feestje. Met kerst doen we het in Nederland ook massaal. Een groot buffet waarvoor iedereen iets maakt. Wij geven je gerechten die je vooraf kunt bereiden, makkelijk kunt meenemen en waar iedereen gek op is.

Zelf pasta maken

Het liefst eten wij zo vaak mogelijk Italiaans, dus waarom niet ook met kerst? Van Sarah Puozzo leren we kerstpasta maken. Prachtige kerstravioli met lopende eidooier en feestelijke caramelle. Dat is pasta dat eruit ziet als cadeautjes. Als dat geen fantastisch gezicht is op de kersttafel!

The day’s after

Maak van heel december een fijne tijd met ons verwarmende gerechten. Snel op tafel, want dat uitpakken komt met kerst wel. Aan de dag na kerst en na Oud & Nieuw hebben we ook gedacht; we maken met YouTube-kok Nick Toet het beste anti-katermenu dat er bestaat.

En verder in Het Grote Kerstnummer…

Verzamelt de redactie ingrediënten voor dé borrelplank van het jaar, gaan we aan de slag met zes groentebijgerechten, bezorgt Vanja van der Leeden ons een Italiaanse kerst, gaan we aan de slag met zeevruchten, dekken we de tafel voor een onvergetelijke kerstbrunch en veel meer!

Laatste kans:

Bestel Het Grote Kerstnummer t/m 29 oktober 2023 nog met gratis verzending! Daarna vervalt deze korting.

Heb je een abonnement op Foodies Magazine? Dan ontvang je Het Grote Kerstnummer vanzelf op de mat.

Je ontvangt Het Grote Kerstnummer rond 9 november 2023 als eerste in huis.

Bestel Het Grote Kerstnummer van Foodies

cover pre-order kerstnummer

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!