Advertentie
Met maar 5 ingrediënten
Tikt de thermostaat deze zomer de 26 graden aan in je keuken? Dan wil je niet staan zweten boven drie dampende pannen. Met deze maaltijden, gemaakt met slechts vijf ingrediënten, zit jij weer aan tafel in een oogwenk. Hoef je niks van de zon te missen en kun je toch lekker eten tegelijk.
Ontdek jouw lokale keuken
Nu we deze zomer toch wat meer bij huis blijven, is het een uitgelezen moment om je eigen streek te gaan ontdekken. Stap denkbeeldig bij Laura de Grave op haar brommer en race van aspergeteler naar champignonkweker en van moestuinierder naar aardbeienboer. Wat groeit er bij jou om de hoek?
Bramen en frambozen
Lekker uit het vuistje of in de yoghurt, maar nóg beter in een jasje van suiker en deeg. Maak van het lekkerste zomerfruit deze vakantie shortbread, filotaartjes, cruffins en champagnecocktail.
En verder: 32 pagina’s Italië
Omdat jullie massaal genoten van ons Italië-nummer, komen we deze maand met een speciaal katern bomvol Italiaanse goodness. Denk aan pizza met garnalencocktail-topping, gevulde foccacia, rigatoni alla norma, bloedsinaasappelcake met ricotta, tiramisu met twee soorten drank en veel, veel meer.
Wil jij altijd als eerste de nieuwste foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan zonder verzendkosten via onderstaande button!
Onze tips
WIN: 3x het kookboek ZOETE ZOOI. van Eefje Friedhoff
Nu verkrijgbaar: Foodies Lekker stoven
Vers van de pers: nieuwe smaken van Côte d’Or, Golden Cups en meer!
Tefal x Jamie Oliver: de beste producten voor in jouw keuken
WIN: elke week een AIR braadpan van Tefal voor #stovember
NIEUW: Foodies Travel + win een culinaire reis!
Vers van de pers: Foodies’ kerstcover, Jamie Oliver-week en meer!
Jamie Oliver-week bij Foodies Magazine!
Sanne
Zweert al tien jaar bij hetzelfde recept voor worteltaart met roomkaasglazuur. Iemand die een banaan eet, is spontaan een beetje minder sympathiek. Voert haar zuurdesem precies genoeg om ermee te kunnen bakken. Zet altijd vast een pan op het vuur voor het recept helemaal gelezen is. Was hoofdredacteur tot 2022.