Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Cover voor Leuk! Je leest Foodies nu ook via Tijdschrift.nl

Leuk! Je leest Foodies nu ook via Tijdschrift.nl

In samenwerking met Tijdschrift.nl

Advertentie

Lezen wat je lezen kan! In de app van Tijdschrift.nl lees je iedere maand maar liefst 75 magazines. Om maar wat voorbeelden te noemen: LINDA., Cosmopolitan, Libelle, vtwonen en vanaf nu ook...Foodies!

Tijdschrift.nl werkt eenvoudig met een app. Je kunt dus niet alleen thuis lezen, maar ook als je onderweg bent. Van de nieuwste Vogue tot een oude editie van je lievelingsmagazine of dat ene verhaal uit het blad waar je nog niet bekend mee bent: bij Tijdschrift.nl bepaal je zelf wat en hoe veel je leest. Dat is nog niet het enige: ook je partner, kinderen, ouders of vrienden kunnen lezen wat ze leuk vinden, want je kunt met maar liefst vijf mensen tegelijkertijd lezen op één account! Iedereen kan op zijn eigen telefoon, tablet of laptop lezen. Super handig dus.

Bye, bye, keuzestress!

Vind je het lastig een tijdschrift te kiezen als je voor het schap in de supermarkt staat? Met Tijdschrift.nl lees je voor een vast bedrag van slechts 9,99 per maand al jouw favoriete bladen. Je hebt bovendien toegang tot alle magazines tot drie maanden geleden. Handig voor als je er eentje gemist hebt!

Zin gekregen om te lezen? Probeer Tijdschrift.nl nu één maand gratis. Vergeet je niet om dan ook even de nieuwste Foodies door te bladeren?

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!