Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor Leuk voor Vaderdag: goodies voor de Big Green Egg

Leuk voor Vaderdag: goodies voor de Big Green Egg

In samenwerking met Big Green Egg

Advertentie

Is jouw vader klaar voor de volgende culinaire stap op de Big Green Egg? Met deze goodies tilt hij het niveau op zijn Egg een tandje hoger!

De Bijbel voor Big Green Egg-fans

In dit receptenboek komen alle denkbare gerechten, ingrediënten en kookwijzen voor de Big Green Egg aan bod. Bijna 1000 pagina’s, meer dan 300 volledig uitgewerkte recepten en foto’s. Completer wordt het niet. Vlees, wild, gevogelte, vis, schaal- & schelpdieren, groenten, fruit, desserts, patisserie, brood en deegwaren, alles komt aan bod in Modus Operandi.

Steengoed

Pizza, speltbrood, focaccia of deze heerlijke appelgalettes: met de Baking Stone begin je je eigen bakkerij aan huis. Leg de steen op het rooster van je Big Green Egg en je krijgt brood met een knapperig korstje en pizza’s met een krokante bodem.

De allrounder

Deze multifunctionele braadpan is een uitkomst als je coq au vin, soep, chili of (voor de toetjesfreaks) een crumble of cobbler maakt. Deze geëmailleerde gietijzeren braadpan stooft, suddert, kookt, bakt en braadt. Wat staat er toch te stoven in de Green Dutch Oven?

De hoogte in

Laat je culinaire creativiteit de vrije loop met de 5-Piece EGGspander Kit. Met het tweedelig Multi-Level Rack, een convEGGtor Basket en 2 halve rvs roosters creëer je een oneindig aantal opstellingen. Zo haal je het maximale uit jezelf én je EGG.

Low & slow cooking

De convEGGtor zorgt voor een natuurlijke barrière tussen je gerechten en het open vuur van je Big Green Egg. Het speciale ontwerp zorgt voor een goede luchtstroom en uitstekende warmtegeleiding. De indirecte warmte die het keramische warmteschild doorlaat, transformeert je EGG in een volwaardige buitenoven.

De beste brandstof

De 100% natuurlijke houtskool met FSC-keurmerk is afkomstig van de beuk en haagbeuk en heeft een extreem lange brandduur. Voor een extra smokey touch voeg je naar eigen smaak Big Green Egg Wood Chips of Chunks toe aan je houtskool.

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!