Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor Lezersaanbieding: Hardrock Cafe Amsterdam en Inventum hetelucht friteuse

Lezersaanbieding: Hardrock Cafe Amsterdam en Inventum hetelucht friteuse

Advertentie

Elke maand delen we de lekkerste kortingen voor foodies door het hele land.

Vier kerst bij Hardrock Cafe Amsterdam

Het Hard Rock Cafe in Amsterdam staat bekend om hun lekkere en superverse eten. Tijdens de feestdagen is dit niet anders! In december is het ‘Festive’ menu en het ‘Kiss Me Under the Mistletoe’ menu beschikbaar.

Sommige bestaande gerechten hebben een kerstwaardige upgrade gekregen. Zo staat er bijvoorbeeld een heerlijke burger met de beroemde Bangkok shrimps of een zijdezachte biefstuk met gemarineerde champignons op het menu. Beide menu’s zijn verkrijgbaar als een 2- of 3-gangendiner. Perfect voor een kerstdiner of als je alvast in de kerststemming wilt komen!

Reserveer één van de kerstmenu’s en krijg er gratis één drankje (exclusief cocktails) bij. Geldig: 2 december 2019 t/m 1 januari 2020. Boek nu op hardrockcafe.com met actiecode HARDROCK19.

Feestelijke snacks met Inventum

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met de Inventum hetelucht friteuse GF400HL is het mogelijk! Deze friteuse met een ruime inhoud van 4 liter is voorzien van een handige timer, XL frituurmand waarmee je tot 1,5 kilo frites kan frituren en is daarnaast ook geschikt voor grillen, roosteren én bakken. Ideaal tijdens de feestdagen wanneer er veel bezoek over de vloer komt. De hetelucht friteuse draagt bij aan een gezondere leefstijl, zorgt voor gemak en je tovert er heerlijke maaltijden mee op tafel. Met deze friteuse kan je lekker en verantwoord genieten tijdens de feestdagen.

Ontvang 30% korting op de ‘GF400HL’, te bestellen via inventum.eu/foodies
met actiecode INVENTUM2019.

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!