Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor Lezersaanbieding: de heropening van Wagamama en het lekkerste brood van de Broodbode

Lezersaanbieding: de heropening van Wagamama en het lekkerste brood van de Broodbode

In samenwerking met Lifestyle Media Group.
Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Elke maand delen we de lekkerste kortingen voor foodies door het hele land.

Heropening Wagamama in Amsterdam

In 1992 openende Wagamamahaar deuren in het bruisende Londen en inmiddels zit Wagamama over de hele wereld. In Nederland zijn er zeven vestigingen op toplocaties. Afgelopen augustus was het groot feest, het oudste Wagamama restaurant in Nederland is volledig vernieuwd.

Al 20 jaar zit dit unieke Aziatische restaurant op het Max Euweplein in Amsterdam. Dankzij topdesigners heeft het gloednieuwe restaurant een inspirerend interieur, een prachtige bar waar je aan kunt eten en drinken en zijn er verschillende soorten zitplekken. Wagamama heeft een verse keuken met noedels, ramen, rijstgerechten, sapjes en Aziatische biertjes. Ga hier snel een keer langs!

Gratis medium sapje bij een bestelling van een hoofdgerecht op vertoon van deze pagina. Alleen geldig bij wagamama Max Euweplein 10, 1017MB Amsterdam.

Het lekkerste brood bij de Broodbode

De populaire lunchketen Broodbodeheeft inmiddels 8 vestigingen in het oosten van het land. Het grote geheim van de Broodbode is het desembrood die door de bakkers van de Broodbode op een traditionele wijze wordt gekneed en gebakken.  De ciabatta’s, focaccia’s en speltbroden kun je laten beleggen met overheerlijke verse en huisgemaakte beleggingen.

De Broodbode in Deventer heeft misschien wel het mooiste terras van Nederland, deze ligt verscholen in een binnentuin die al meer dan 500 jaar oud is. Je wordt hier omringt door ruïnes van de oude binnenstad van Deventer. Meer Broodbode’s vind je in Almelo, Enschede, Haaksbergen, Hengelo, Oldenzaal en Zutphen.

Gratis koffie of thee bij een bestelling van een broodje uit het assortiment op vertoon van deze pagina.

Beeld: Mae Mu on Unsplash

 

 

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!