Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
superfoodguru

Lezersaanbieding: ontvang 15% op jouw juice detox van Superfoodguru

In samenwerking met Superfoodguru

Advertentie

Is 3 dagen juice detoxen iets voor jou? Superfoodguru biedt jou de ideale detox ervaring. Healthy cold pressed juices van biologische ingrediënten én in composteerbare verpakkingen. Gebruik de code FOODIESGURU (geldig tot 31 juli 2020) en ontvang 15% korting op jouw aankoop! Echt vers en gekoeld bij je thuisbezorgd.

Even resetten met Superfoodguru

Superfoodguru werd gelanceerd in 2017 uit de keuken van Jojanneke Leistra als een juice-experiment voor vrienden. Jojanneke creëerde Superfoodguru om kwaliteits juices en detox programma’s te ontwikkelen, produceren en te leveren op een bredere schaal, naast haar vrienden. En ook als een plek om haar eigen vragen over gezondheid, fitness en voeding te beantwoorden in haar blog: Into The Guru. Het is altijd al een droom geweest voor Jojanneke om een ​​bedrijf op te richten dat juice & food producten met een hoge voedingswaarde creëert. Maar ook een plek waar consumenten inspiratie op kunnen doen over hoe en waar ze meer plantaardige producten kunnen eten.

Heerlijke juices zonder gedoe

Na haar Management studie te hebben afgerond, volgde Jojanneke haar beide passies en studeerde ze aan de kunstacademie in Den Haag & voor Natural Nutrition Advisor. “Door de jaren heen las ik boeken over PlantBased voeding en gezondheid en ik begon mijn eigen sappen te maken met een slowjuicer. Ik heb verschillende Juice Detoxen gedaan, die ik zelf heb gemaakt met de slowjuicer. Ik ontdekte dat het een hele klus was om alle boodschappen te kopen, op zoek te gaan naar recepten en elke dag twee liter sap te maken voor een detox en mijn slowjuicer schoon te maken.”

Daardoor kwam ze op het idee om Juice-recepten en verse groenten-en fruit in boxen te leveren aan mensen. Uiteindelijk leerde ze van hun feedback dat het allemaal om gemak gaat, dus begon Jojanneke deze juice recepten te ontwikkelen, te produceren en te leveren als kant-en-klare koud geperste sappen. Gefascineerd door de voordelen voor haar gezondheid en huid, heeft ze Superfoodguru gelanceerd in Den Haag.

Sapjes met korting

Wil je alle voordelen van detoxen ervaren, maar dan zonder gedoe? Gebruik de code FOODIESGURU (geldig tot 31 juli2020) en ontvang 15% korting op jouw aankoop bij Superfoodguru! Echt vers en gekoeld bij je thuisbezorgd. Waar wacht je nog op?

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!