Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
thee informatie

Lezersaanbieding: Perfecte thee met TwisTea.nl en het lekkerste seizoensbroodje bij Délifrance

In samenwerking met Lifestyle Media Group

Advertentie

Elke maand delen we de lekkerste kortingen voor foodies door het hele land.

Perfecte thee met TwisTea.nl

Verrassende blends, een handige serveermethode en toffe thee-accessoires, dat is TwisTea! De blends zijn met veel passie en zorg samengesteld door theesommelier Mark van den Bogaart en bevatten geen toegevoegde suikers, maar echte ingrediënten. Denk hierbij aan geurende bloemen, gedroogd fruit en wereldse specerijen. Thee is veel meer dan het ouderwetse theezakje.

Losse thee heeft kwaliteit, hogere voedingswaarden en meer smaak. Met de unieke serveermethode van TwisTea staat één keer draaien gelijk aan één portie thee. TwisTea is dé Tasty Pleasure die de hele dag mag én kan. De displays van TwisTea zijn een eyecatcher in jouw keuken!

Liefde op het eerste gezicht? Ga naar twistea.nl, gebruik de code TWISTEA-25 en ontvang 25% korting op een display naar keuze.

Het lekkerste seizoensbroodje bij Délifrance

Bonjour! De Spécialité du moment herfst is nú verkrijgbaar bij alle Délifrance restaurants door heel Nederland.

Deze heerlijke seizoensspecialiteit, de baguette serranoham met zuivelspread, grove mosterd, gebakken kastanjechampignons en rucola, is een echte herfst aanrader.

Kom hem proeven voor slechts € 6,95 bij een van de vele restaurants. Bon appétit!

Délifrance geeft 50 lunchbonnen ter waarde van € 10 weg. Stuur nadat je de baguette serranoham hebt gegeten een foto van de kassabon naar info@delifrancerestaurants.nl. Kijk voor meer informatie en alle vestigingen op delifrancerestaurants.com

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!