Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Food2Smile

Go Green: 3x lezersaanbiedingen die je niet wil missen

In samenwerking met Lifestyle Media Group

Advertentie

Cadeautje! Speciaal voor jou als lezer van Foodies hebben we drie heerlijke aanbiedingen. Maak nu voordelig kennis met guilt-free snoepjes, ambachtelijke granola en een boost voor je immuunsysteem.

Lezersaanbiedingen

Regelmatig hebben we leuke kortingen en lezersaanbiedingen speciaal voor jullie. Nu Foodies Go Green in de winkels ligt is het tijd voor een aantal kortingen op de lekkerste groene initiatieven! Wat dacht je bijvoorbeeld van guilt-free snoepjes of verse granola?

Food2smile

Liefhebbers van zuur snoep opgelet! Eén keer de Happy Sour proeven en je denkt: “Where have you been all my life?” Van deze zure gummysnoepjes met de frisse smaak van appel en ook citroen is het op en top genieten én de snoepjes zijn helemaal guilt-free. Het is alles wat je van snoep verwacht, maar dan zonder suiker, 100% smaak, vegan, gemaakt met natuurlijke kleur- en smaakstoffen en zelfs vezelrijk. Slechts 97 kcal per 100 gram terwijl een vergelijkbaar suikerrijk snoepje op 332 kcal per 100 gram zit. Let these happy sour sweets talk for themselves!

Food2Smile gelooft dat snoepen en snacken erbij hoort en helpt je om dat guilt-free te doen. Hier komen lekker én verantwoord samen. Zo dragen zij bij aan een gezondere en happy lifestyle.

Ontvang met de code “foodies” t/m 30 september 2022 maar liefst 20% korting op het hele Food2Smile snoep en chips assortiment. Ga snel naar de webshop van Food2Smile!

Food2Smile

Leanne’s ambachtelijke granola

Onder Rotterdam, in het kleine dorpje Zuidland, bakt Leanne ambachtelijke granola. Elke dag vers met de hand gemaakt. In tegenstelling tot de meeste granolamerken gebruikt Leanne’s Bakery alleen maar natuurlijke ingrediënten. Je kunt de naam van elk ingrediënt gewoon uitspreken en ook herkennen. Verse granola zonder ook maar één gram aan poespas.

Voor de heerlijke vegan granola’s kiest Leanne een dadelstroop van 100% dadel. Superlekker en puur natuur. Zo kun je thuis zorgeloos genieten van een heerlijk ontbijt.

Speciaal voor jou als foodie ontvang je nu 25% korting op alle vegan granola’s van Leanne’s Bakery! Gebruik code “Foodies2022” in je winkelmand op de website van Leanne’s Bakery

Leanne's ambachtelijke granola

Nog meer lezersaanbiedingen:

Amino Alliance

Amino Alliance is een product op basis van onder meer het aminozuur L-arginine. Het geeft je immuunsysteem een enorme boost. Het is goed voor de bloedsomloop, diepere slaap, sneller herstel na sport en ziekte en heeft een anti-verouderende werking van binnenuit. Daarnaast is het koosjer, halal, veganistisch, niet genetisch gemanipuleerd, niet-cariogeen, het leidt dus niet tot afbraak van bot- of tandweefsel en is vrij van allergenen.

De wetenschappelijke basis voor de formule wordt ondersteund door een Nobelprijs-winnend onderzoek. De ingrediënten zijn goedgekeurd door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA). Meer weten? Volg Amino Alliance op Instagram.

Bestel voor 1 oktober 2022 op amino-alliance.nl en gebruik de code  “Groenenbewust”. Daarmee bespaar je de verzendkosten t.w.v. € 6,95! 

Amino Alliance

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!