Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Lezersaanbiedingen: pizzaoven fikki

Het lekkerste van Italië: deze lezersaanbiedingen wil je niet missen

In samenwerking met Lifestyle Media Group

Advertentie

Cadeautje! Speciaal voor jou als lezer van Foodies hebben we drie heerlijke aanbiedingen. Maak nu voordelig kennis met het lekkerste van Italië!

Bestel hier Foodies Italië

Lezersaanbiedingen

Regelmatig hebben we leuke kortingen en lezersaanbiedingen voor jullie. Nu Foodies Italië in de winkels ligt is het tijd voor een aantal heerlijke kortingen met het lekkerste van Italië! Wat dacht je bijvoorbeeld van heerlijke pasta of een echte pizzaoven?

La Campofilone, traditionele pasta sinds 1912

In het hart van de regio Marche bevindt zich La Campofilone, een agrarische pastafabriek die handgemaakte droge pasta produceert met eieren van scharrelkippen. Deze GMO-vrije durumtarwe is geteeld in de heuvels van de regio Marche. Door het verwerken van het deeg op een lage temperatuur en het langzame drogen is deze pasta al gaar binnen één of twee minuten koken. Natuurlijk met behoud van een unieke consistentie!

Van de traditionele Maccheroncini PGI, de beschermde geografische aanduiding, produceert La Campofilone ook fettuccine, pappardelle en bijvoorbeeld tagliatelle. Bij Salumeria Woarst in Arnhem kun je kiezen uit maar liefst twaalf verschillende pasta’s van dit ambachtelijke merk.

Ga naar woarst.nu en ontvang de tweede pasta voor de halve prijs, online of ook in de winkel. Deze actie is geldig van 17 april tot en met 31 mei 2022, dus wees er snel bij!

Woarst

Een pizzaoven om van te watertanden

Oerhollander Thijs is een echte liefhebber van buitenkoken. Toen hij in 2018 op zoek ging naar de perfecte houtgestookte buitenoven kon hij er geen vinden die alle functies in één had: een combinatie van pizzaoven, barbecue en tuinhaard. Thijs werkte meer dan een jaar aan het ontwerp van deze alleskunner, de Fikki Outdoor Oven! Om dat Italiaanse gevoel met iedereen te kunnen delen lanceerde Thijs het merk Fikki. Bak nu zelf de lekkerste pizza’s, lasagna’s en pasta’s in je eigen tuin.

Ga naar fikki.nl en ontvang 10% korting op het gehele assortiment met de code ‘FIKKIFOODIES’.

Lezersaanbiedingen: pizzaoven fikki

Ontdek de Italiaanse delicatessen van Casabase, nu met extra lezersvoordeel

Ben jij op zoek naar heerlijke Italiaanse delicatessen om de gerechten uit Foodies Italië klaar te maken? Dan ben je bij de webshop Casabase natuurlijk aan het juiste adres!

Vol trots stelt Casabase een unieke selectie ambachtelijke Italiaanse producten aan je voor, die volledig voldoet aan alles waar zij gepassioneerd over zijn. Denk bijvoorbeeld aan vakmanschap, onderzoek, kennis en ook ervaring. In de online Italiaanse delicatessenwinkel Casabase.nl willen zij je het geluk laten ontdekken van het eten en drinken van goede dingen! Casabase.nl bezorgt jouw bestelling ook nog eens gekoeld en binnen twee werkdagen thuis, ook in België.

Speciaal voor jou hebben ze een leuke actie! Shop bij casabase.nl, gebruik code ‘FOODIES’ in je winkelmandje en krijg iets extra’s bij jouw bestelling.

Casabase

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!