Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
De Bazel

We love Amsterdam! Dit zijn de leukste hotspots

Partnerbijdrage door: Lifestyle Media Group

Advertentie

Heb jij deze zomer ook een gezellig dagje Amsterdam op de planning staan? Ga dan zeker niet voor het eten naar huis, want bij deze restaurants word je culinair in de watten gelegd.

Hemelse Modder

Restaurant Hemelse Modder serveert deze zomer dagelijks lunch, borrel en diner, binnen of buiten op het intieme terras. In een ontspannen sfeer worden gasten veilig en vertrouwd ontvangen om samen te kunnen genieten van zomerse gerechten.
De keuze in vis, vlees of vegetarische gerechten is heel evenwichtig met bijzonder lekkere smaakmakers. Een kijkje op de kaart of reserveren kan via hemelsemodder.nl. Goed bereikbaar vanaf CS.

Hemelse modder

De Bazel

Cafe-restaurant de Bazel is een unieke plek in hartje Amsterdam voor ontbijt en nu ook diner (!) met klassiekers en heerlijke vegan of vegetarische gerechten om je vingers bij af te likken! Gevestigd in het prachtige gebouw de Bazel, wat de entourage uniek maakt met de originele tegelvloer en authentieke details. Ook een fijn terras voor een borreltje of kopje koffie en lekkers van de buren patisserie Holtkamp. Loop overdag vooral binnendoor even het gebouw in om dat te bewonderen!

De Bazel

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!