Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor Dineren in Leiden? Dit zijn the places to be

Dineren in Leiden? Dit zijn the places to be

Partnerbijdrage door: Lifestyle Media Group

Advertentie

Eindelijk kunnen we weer genieten op het terras en uitgebreid tafelen bij de meest sfeervolle restaurants. Heb je een dagje Leiden op de planning staan en ben je nog op zoek naar een leuke hotspot om te dineren? Bij deze hotspots zit je goed.

Visrestaurant Crabbetje

Oesters staan bekend om hun parels, en om hun fantastische smaak. Leiden heeft met visrestaurant Crabbetje zo’n oester in huis: een verborgen pareltje waar de smaak van de zee centraal staat. De specialiteit van het Crabbetje, de “Chefs proeverij”, met dagverse vis op verschillende manieren bereid, staat garant voor een waar visavondje uit. visrestaurant Crabbetje

Restaurant Rubens

Op een ideale locatie in Leiden ligt het culinaire restaurant Rubens, waar je wordt verwend met echte topgastronomie. Hier worden fantastische gerechten met seizoensgebonden producten en een Franse twist geserveerd. Uniek aan het restaurant; de kaaswagen met een fenomenale selectie aan kazen wat de avond tot een echte beleving maakt!

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!