Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Afbeelding-Stan-Co-768x558

Heerlijk uit eten in Utrecht? Dat doe je hier!

Partnerbijdrage door: Lifestyle Media Group

Advertentie

Een dagje Utrecht is altijd een goed idee. Maar bij welk restaurant schuif je aan? Deze hotspots zijn absoluut een bezoekje waard.

Stan & Co

Al jaren ‘the place to be’ in Utrecht. Een uitdagend en stoer bar-restaurant. Elke dag van ’s ochtends tot ’s nachts geopend voor een lekkere kop koffie, gave cocktail of gerecht van de houtskool gestookte Jospergrill! In het weekend wordt er flink geborreld met Funky beats van de DJ op de achtergrond. Binnenkort een dagje Domstad? ‘Celebrate the good life’ bij STAN&CO! De kaart bekijk je op de website van STAN&CO.

Afbeelding-Stan-Co-768x558

LandgoedKeuken Utrecht (biologisch)

Een bijzonder plekje in Utrecht centrum voor ontbijt, lunch en gebak met biologische producten van eigen Landgoed: Heerlijkheid Mariënwaerdt. De LandgoedKeuken heeft een sfeervolle inrichting waar je koffie & thee uit oma’s kopjes drinkt en je van oud-Engelse bordjes eet. Proef het (h)eerlijke notentaartje, naar oud familierecept. Ook de high tea met scones, moestuinjams en Lemon Curd is een aanrader. Take away is trouwens ook mogelijk!

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!