Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Makkelijk, lekker en vooral gezond frituren

Makkelijk, lekker en vooral gezond frituren

In samenwerking met Lifestyle Media Group

Advertentie

Makkelijk, lekker en vooral gezond frituren doe je met de Inventum hetelucht friteuse GF500HLD. Deze friteuse heeft niet alleen acht automatische programma's, het is ook nog eens de 'Beste Koop' van oktober 2021 volgens de Consumentenbond!

Makkelijk, lekker en vooral gezond frituren met de Inventum hetelucht friteuse GF500HLD

Geen frituurvet, maar toch heerlijke frites en snacks met een lekker, knapperig korstje? Met de Inventum hetelucht friteuse GF500HLD is het mogelijk! Omdat je niet met vet bakt, maar met een heteluchtsysteem is je maaltijd een stuk gezonder. Zo kun je met een goed gevoel genieten van lekkere frites en snacks. Oftewel; makkelijk, lekker en vooral gezond frituren!

Nu met gratis receptenboek cadeau

Maar deze hetelucht friteuse kan meer. Je kunt er ook vlees, vis of groenten mee grillen, roosteren en bakken. Wat dacht je van lekkere havermoutmuffins voor bij het ontbijt? Gevulde courgettebootjes bij het diner, of bananenchips als verantwoord tussendoortje? Al deze recepten en nog veel meer bakinspiratie staan in het receptenboekje dat je nu tijdelijk cadeau krijgt bij aankoop van deze Inventum hetelucht friteuse. De actie met het gratis receptenboekje loopt van 15 tot en met 31 december 2021.*

Hetelucht Friteuse Boek

Functies van de Inventum GF500HLD

De frituurmand van het apparaat heeft een inhoud van 5 liter, geschikt voor 1500 gram frites. Met zijn strakke design in zwart en rvs misstaat deze friteuse zeker niet in je keuken. De friteuse heeft 8 automatische programma’s. De tijd en temperatuur kun je zelf aanpassen via de tiptoetsen op het digitale display. Schoonmaken is ook een fluitje van een cent; de pan en de frituurmand met anti-aanbaklaag kunnen in de vaatwasser.

Makkelijk, lekker en vooral gezond frituren

Beste Koop van oktober 2021

Dat je met de hetelucht friteuse GF500HLD een goed apparaat koopt is een feit. Want de Consumentenbond heeft deze friteuse niet voor niets uitgeroepen tot ‘Beste Koop’ van oktober 2021. Deze friteuse is leuk om te hebben, maar ook om aan iemand cadeau te doen. Koop ‘m voor 31 december en ontvang er een gratis receptenboek bij.*

*Registreer je aankoop van de hetelucht friteuse GF500HLD op www.inventum.eu/receptenboek en het receptenboek wordt automatisch naar je opgestuurd.

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!