Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Marley Spoon

Marley Spoon en De Vegetarische Slager lanceren ‘limited edition vegan maaltijdbox’

In samenwerking met Marley Spoon
Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

De maaltijdboxaanbieder Marley Spoon ontwikkelde in samenwerking met De Vegetarische Slager 3 vegan-licking recepten die jij nu tijdelijk met korting kan bestellen!

Marley Spoon en De Vegetarische Slager vieren samen World Vegan Day

Foodies en thuischefs opgelet, want Marley Spoon en De Vegetarische Slager slaan de handen ineen! Speciaal voor World Vegan Day op 1 november hebben de chefs van Marley Spoon en De Vegetarische Slager samen drie heerlijke vegan recepten gemaakt. De volledige vegan maaltijdbox bestel je tot en met 29 oktober. Deze bestaat uit een pindastoof met vegan kipstuckjes, spinazie en limoenbulgur, een vegan kip-katsu-burger met wortelfrietjes en ingemaakte komkommer en tot slot een cobb salade met vegan kipstuckjes, spruitjes, peer en pecannoten. Met de limited edition vegan maaltijdbox van Marley Spoon en De Vegetarische Slager zit je in de week van 1 november dus helemaal gebakken.

Maaltijdbox voor iedereen

Marley Spoon biedt met haar maaltijdboxen met verse- en seizoensgebonden producten een wekelijks wisselend menu van 30 recepten aan. Daarvan is iedere week meer dan de helft van de recepten vegetarisch of vegan. Een bewuste keuze van Marley Spoon om ervoor te zorgen dat hun maaltijdboxen er voor iedereen zijn. Of je nu houdt van afwisselen gedurende de week óf volledig vegan leeft, bij Marley Spoon is er altijd ruime keuze. 

Onder klanten van Marley Spoon zitten vegan en vega maaltijden al langer in de lift. Uit eigen data blijkt dat bijna driekwart van de klanten (74%) minstens één vegetarisch of veganistisch recept per week bestelt. Dit is een toename van 10 procent vergeleken met een jaar eerder. 

Amanda Berne, Hoofd Receptontwikkeling bij Marley Spoon: “De populariteit van onze vegetarische en plantaardige recepten is de afgelopen jaren flink toegenomen. Niet alleen vanwege gezondheids- of milieuredenen, maar ook omdat onze klanten de recepten simpelweg heel lekker vinden. Daarom is de samenwerking met De Vegetarische Slager een match made in heaven. We willen onze klanten laten zien dat je door het weglaten van vlees niets hoeft in te leveren op smaak. Iets dat met de producten van De Vegetarische Slager gegarandeerd is.” 

Limited edition

De limited edition vegan maaltijdbox van Marley Spoon en De Vegetarische Slager is vanaf nu te bestellen en wij mogen namens Marley Spoon een mooie introductiekorting aanbieden! Met FOODIES60 ontvang jij nu in totaal € 60,- korting* op de eerste 3 bestellingen. Bezoek hiervoor de website van Marley Spoon, meld je aan en kies voor bezorging in de week van 1 november. De drie limited edition recepten vind je in de categorie ‘Speciaal’. 

*€60 als volgt verdeeld: €25-€20-€15. De code is inwisselbaar op www.marleyspoon.nl, geldig tot 08/11/2021 en alleen voor nieuwe leden. De algemene voorwaarden van Marley Spoon BV zijn van toepassing.

Op het menu van de week van 1 november:

Pindastoof met vegan kipstuckjes met spinazie en limoenbulgur

Marley Spoon en De Vegetarische Slager

Vegan kip katsu burger met wortelfrietjes en ingemaakte komkommer

Marley Spoon en De Vegetarische Slager

Cobb salad met vegan kipstuckjes met spruitjes, peer en pecannoten

Marley Spoon en De Vegetarische Slager

Ben je al lid van Marley Spoon? Ga dan in je account naar de bestelling in de week van 1 november en vind De Vegetarische Slager recepten bij de ‘Special’ recepten. 

Lees nu ook:

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!