Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor Met deze snacks kom jij de koude dagen door

Met deze snacks kom jij de koude dagen door

In samenwerking met Food2Smile
Profielfoto van YvonneYvonne Doorten

Advertentie

Na een fietstocht door de regen voor boodschappen, is er niets lekkerder dan opwarmen met een mok warme chocolademelk en suikervrije marshmallows. En vooruit, je snackt er ook nog even je zelfgemaakte rocky road met suikervrije marshmallows bij.

Snoepen zonder toegevoegde suiker

Snoepen maar dan zonder schuldgevoel, dat kan met de suikervrije producten van Food2Smile. Neem bijvoorbeeld de marshmallows, een heerlijk product om mee te bakken in de winter. Maak de marshmallow pops met de marshmallows en chocolade zonder toegevoegde suiker van Food2Smile. Lekker met granola erdoorheen of nootjes. Of wat dacht je van rocky road? Maak lekker veel zodat je uit kan delen op school of op je werk. En na een lange dag van huis geniet je zelf van warme chocolademelk mét suikervrije marshmallows natuurlijk. Snoepen zonder toegevoegde suiker was nog nooit zo makkelijk!

Marshmallow pops

Deze marshmallow pops zijn gegarandeerd een hit om uit te delen. Al mag je ze natuurlijk ook voor jezelf houden, wij verklappen niets.

marshmallow pops food2smile

Snoepen zonder toegevoegde suiker: Rocky road met marshmallows

Heb je al weleens rocky road gegeten? Wij kunnen er maar niet van afblijven. Probeer dit recept maar eens uit!

Snoepen zonder toegevoegde suiker: rocky road marshmallows

Warme chocolademelk met marshmallows

De winter is pas echt begonnen na de eerste slok warme chocolademelk. Na een lange dag is het heerlijk om hier mee op te warmen. En weet je wat het nog fijner maakt? Marshmallows!

Snoepen zonder toegevoegde suiker: warme chocolademelk

Wil je iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!