Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor NIEUW: bestel foodies zonder verzendkosten

NIEUW: bestel foodies zonder verzendkosten

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

We snappen dat je nu liever niet de deur uit gaat, maar ook het heerlijke paasnummer van foodies niet wil missen. Daarom kun jij de nieuwste editie vanaf nu zonder verzendkosten bestellen via onze webshop. Lees je liever digitaal? Ook dat is mogelijk! Het e-magazine krijg je nu met €1 korting binnen een half uur in je mailbox, waarna je onderuit kunt zakken om te genieten van de lekkerste inspiratie. Dit kun je allemaal verwachten:

Oude paastradities zoals paaseieren zoeken hoeven niet verloren te gaan als je nieuwe tradities het leven inroept. Het bakken van je eigen paasbrood bijvoorbeeld. Wat dacht je van een rond brood met drie kleuren of een vegan ‘lobster’ bun? Daar smaakt dat gevonden gekookte eitje prima bij!

Pasen met Klaasen

Samen met onze favoriete bakker staken we onze handen in het deeg voor spannende paasbroden met verrassende smaken. Het enthousiasme van Edwin gecombineerd met zijn stap-voor-stap tips maken dat jij alle ogen aan de paastafel doet stralen. Proberen? #bakmedanalsjekan, aldus Edwin.

48 uur in Hamburg

Berlijn, move over! Onze nieuwe go-to stad in Duitsland is Hamburg. Deze levendige havenstad heeft alles te bieden: van een strand tot een indoor markthal en veel goede plekken om te eten. Volg de route die foodies’ Yvonne aflegde in de stad en ontdek haar Hamburgse favorieten.

Seizoenkampioen: asperges

Het is niet alleen maar Pasen dat de klok slaat in ons aprilnummer. Natuurlijk konden we ook niet aan ons favoriete seizoenproduct voorbij: asperges. De eerste van het jaar smaken altijd het lekkerst, dus pak lekker uit. Met gefrituurde asperges op toast of geroosterde asperges met tempeh-bacon.

En verder

Bakken we ons een slag in de rondte met paastaarten, geven we je grote gerechten om te delen waar je de lente mee kunt vieren, krijgen we een kijkje in de keuken van schrijver Ronald Giphart, trekken we een fles witte wijn open voor bij onze kaasborrelhappen, maken onze foodies friends je blij met ei,  kozen we de beste gerechten uit het nieuwe meesterwerk van Nigel Slater en veel, veel meer.

Wil jij altijd als eerste de nieuwste foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen.

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!