Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor Nu verkrijgbaar: Foodies april mét GRATIS paasboekje

Nu verkrijgbaar: Foodies april mét GRATIS paasboekje

Advertentie

Het begin van de lente vier je als echte foodie natuurlijk maar met één ding: asperges. We laten zien wat voor lekkers je er mee maakt. Verder maken we een begin met onze moestuin, bakken we lekkere lentebaksels en zetten we kaas op tafel voor de borrel. Het voorjaar kan niet beter beginnen!

Seizoensgeluk: asperges

We kijken er ieder jaar halsreikend naar uit: witte asperges. Je kunt dit jaar natuurlijk gaan voor de klassieke gerechten met ham en krieltjes of hollandaisesaus, maar wij geven je ook nieuwe ideeën. Met kip, dragon en knapperig spek bijvoorbeeld. Of gebruik ze in eggs benedict.

En verder…

Laten we zien welke gerechten met kaas je bij een zaterdagmiddagborrel serveert, vertellen we alles over azijn – welke soorten zijn er en wanneer gebruik je welke?, maken we briochebroodjes op drie verschillende manieren, bakken we een extravagante paastaart en veel, veel meer.

+ GRATIS: miniboekje voor Pasen

We grijpen ieder feestelijk moment aan om uitgebreid te tafelen en daarom maakten we speciaal voor jou een boekje met onze lekkerste paasrecepten! Pak deze paasdagen uit met een vrolijk en fris driegangenmenu, bak de mooiste paasbaksels en brunch als een koning.

Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan zonder verzendkosten via onze webshop!

 

Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!