Advertentie
Seizoensgeluk: asperges
We kijken er ieder jaar halsreikend naar uit: witte asperges. Je kunt dit jaar natuurlijk gaan voor de klassieke gerechten met ham en krieltjes of hollandaisesaus, maar wij geven je ook nieuwe ideeën. Met kip, dragon en knapperig spek bijvoorbeeld. Of gebruik ze in eggs benedict.
En verder…
Laten we zien welke gerechten met kaas je bij een zaterdagmiddagborrel serveert, vertellen we alles over azijn – welke soorten zijn er en wanneer gebruik je welke?, maken we briochebroodjes op drie verschillende manieren, bakken we een extravagante paastaart en veel, veel meer.
+ GRATIS: miniboekje voor Pasen
We grijpen ieder feestelijk moment aan om uitgebreid te tafelen en daarom maakten we speciaal voor jou een boekje met onze lekkerste paasrecepten! Pak deze paasdagen uit met een vrolijk en fris driegangenmenu, bak de mooiste paasbaksels en brunch als een koning.
Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan zonder verzendkosten via onze webshop!
Onze tips
Dit wil je proeven: Hagelchup
COMFORT: Het nieuwe kookboek van Ottolenghi
Download nu jouw gratis miniboekje van Foodies & ConsorcioSerrano
Nieuw op tv: ‘Hugo maakt Kennis: Frankrijk’
Getest: koffiemachine Rivelia van De’Longhi
Nieuw seizoen van Heel Holland Bakt 2024 gaat bijna van start!
Even voorstellen: dit is Foodies’ nieuwste redacteur!
WIN: Australisch BBQ-pakket
Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.