Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Cover voor Nu verkrijgbaar: foodies’ barbecuenummer

Nu verkrijgbaar: foodies’ barbecuenummer

Advertentie

De zon laat zich door niets tegenhouden! Laten we er optimaal van genieten en onze barbecue aansteken. Of je nu gaat voor grote stoere stukken vlees zoals chicken on a can of entrecote of het liever in de groene hoek zoekt met döner van spitskool en witlofspiesen, met foodies juni zet jij je achtertuin in vuur en vlam. Over welke schutting komen de lekkerste geuren waaien?

Mixed grill greens

Een huzarensalade bij de barbecue serveren ‘omdat er dan ook nog iets ‘gezonds’ op tafel staat’, hoeft niet meer. Jouw vitaminen en mineralen komen van de warme salade met gegrilde maïs, witlofspiesen met zoeteaardappelpuree, gegrilde andijvie met wittebonenvinaigrette en meer lekkers.

Zomerse siropen

Ho, stop, wacht! Heb jij je dat blikje fris al opengetrokken? Misschien wil je deze zomer bij je barbecue wel een nieuw drankje uitproberen. Wij maakten de zomerse siropen uit het nieuwe boek Home Made Basics van Yvette van boven, met o.a. basilicum, tijm, meloen, laurier en groene thee.

Lekkere lunchbroodjes

Bij foodies gruwelen we ervan: een bezwete boterham uit een plastic zakje. Liever maken we onze eigen lunch zoals een goedgevuld broodje ei met mayo of naanbrood met kofta van kabeljauw. Met onze goedgevulde lunchbroodjes maak je van klokslag 12 uur iedere dag een feestje.

En verder

Kregen we het allerbeste recept voor saotosoep van de moeder van London Loy, konden we niet stoppen met het eten van én koken met aardbeien, poetsten we het zand van de allereerste nieuwe aardappels van het jaar, leerden we grote stukken vlees als entrecote en côte de boeuf bereiden, maakten we een Braziliaanse megaburger van meer dan 1000 kcal en veel, veel meer.

Wil jij altijd als eerste de nieuwste foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan zonder verzendkosten via onderstaande button!

[magazine “foodies-jun-2020” “Het barbecuenummer”]

Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!