Advertentie
Met Valentijnsdag in aantocht wakkeren we de liefde aan. Liefde voor lekker eten en liefde voor elkaar. We bakken zoete lekkernijen met sinaasappel voor onze dierbaren, rapen oesters voor een romantisch diner voor twee en koken iedereen vrolijk met onze regenbooggerechten.
4x sinaasappel
We zetten deze heerlijke frisse vrucht op een voetstuk in de keuken en zetten de oven aan voor meringuegebakjes met sinaasappel en kruidige cake met gekonfijte sinaasappel en siroop.
Alles over boter + zelf maken
Wat is er romiger dan boter? Niets! Omdat zelf maken veel lekkerder is laten we je zien hoe je zelf aan de slag gaat met boter en geven we je de lekkerste recepten op je boter wat op te pimpen.
En verder…
Geven we je weer de lekkerste gerechten voor doordeweeks, laten we zien wat je allemaal met gehaktballetjes kunt doen, weten we het recept voor de perfecte chocolate chip cookies en meer.
Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan zonder verzendkosten via onze webshop!
[magazine “foodies-feb-2021” “Foodies februari 2021”]
Onze tips
Foodies’ favorieten van september
Komkommerhype in IJsland: deze recepten wil je maken!
Nu verkrijgbaar: Foodies Wij gaan bakken!
Vers van de pers: jouw favoriete Starbucks drankje is terug en meer!
Dit wil je proeven: Hagelchup
COMFORT: Het nieuwe kookboek van Ottolenghi
Download nu jouw gratis miniboekje van Foodies & ConsorcioSerrano
Nieuw op tv: ‘Hugo maakt Kennis: Frankrijk’
Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.