Advertentie
Foodies Franse bistro
De klassieke Franse keuken is favoriet bij velen. Een knapperig stokbrood met heerlijke roomboter, een lauwwarme salade niçoise of een luchtige madeleine; wie houdt er niet van? In februari openen we met Foodies Franse bistro onze eigen bistro waar we de lekkerste Franse klassiekers serveren. Tafeltje, iemand?
Franse koekjes
Van brosse sablés tot knapperige palmiers: we gaan aan de slag met de lekkerste Franse koekjes. De volgende keer als je in Frankrijk bent haal je ze niet in de supermarché, maar bak je ze gewoon zelf.
Paté de campagne
Over klassiek gesproken: een paté de campagne (boerenpaté) mag niet ontbreken in dit nummer. We leren van slager Gertjan Kiers hoe je deze lekkernij thuis maakt. Spoiler: het is supermakkelijk!
En verder in Foodies Franse bistro…
Leert Mara Grimm ons een paar belangrijke Franse etiquettes, hebben we hét recept voor foolproof macarons voor jou, maken we een romantisch Frans Valentijnsmenu en veel, veel meer.
Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan via onze webshop!
Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:
Onze tips
Dit wil je proeven: Hagelchup
COMFORT: Het nieuwe kookboek van Ottolenghi
Download nu jouw gratis miniboekje van Foodies & ConsorcioSerrano
Nieuw op tv: ‘Hugo maakt Kennis: Frankrijk’
Getest: koffiemachine Rivelia van De’Longhi
Nieuw seizoen van Heel Holland Bakt 2024 gaat bijna van start!
Even voorstellen: dit is Foodies’ nieuwste redacteur!
WIN: Australisch BBQ-pakket
Bas Erkens
Redacteur
Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.