Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Foodies Franse bistro

Nu verkrijgbaar: Foodies Franse bistro

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Het is eindelijk zover, Foodies Franse bistro ligt in de winkels! Dit nummer boordevol Franse klassiekers, verhalen én tips voor de beste hotspots mag je natuurlijk niet missen. Ren snel naar de winkel of bestel 'm gemakkelijk online.

Bestel Foodies Franse bistro

Foodies Franse bistro

De klassieke Franse keuken is favoriet bij velen. Een knapperig stokbrood met heerlijke roomboter, een lauwwarme salade niçoise of een luchtige madeleine; wie houdt er niet van? In februari openen we met Foodies Franse bistro onze eigen bistro waar we de lekkerste Franse klassiekers serveren. Tafeltje, iemand?

Franse koekjes

Van brosse sablés tot knapperige palmiers: we gaan aan de slag met de lekkerste Franse koekjes. De volgende keer als je in Frankrijk bent haal je ze niet in de supermarché, maar bak je ze gewoon zelf.

Paté de campagne

Over klassiek gesproken: een paté de campagne (boerenpaté) mag niet ontbreken in dit nummer. We leren van slager Gertjan Kiers hoe je deze lekkernij thuis maakt. Spoiler: het is supermakkelijk!

En verder in Foodies Franse bistro…

Leert Mara Grimm ons een paar belangrijke Franse etiquettes, hebben we hét recept voor foolproof macarons voor jou, maken we een romantisch Frans Valentijnsmenu en veel, veel meer.

Foodies Franse bistro

Wil jij altijd als eerste de nieuwste Foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan via onze webshop!

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.
Profielfoto van

Bas Erkens

Redacteur

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas is volgens hem het mooiste product ooit. Dipt zijn chips in salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!