Foodies 03/2024
Zuid-Amerika
Foodies Zuid-Amerika
Foodies Go Green!

Nu verkrijgbaar: Foodies Go Green!

Profielfoto van BasBas Erkens

Advertentie

Met dit nummer (dat nu in de winkels ligt) kleurt jouw keuken deze maand frisgroen. Het magazine staat boordevol groene recepten. We gaan aan tafel bij De Groene Meisjes en vertellen je alles over vegan bakken. Je leest over het oogsten van Nederlandse thee en leert hoe je met kleine aanpassingen je steentje kan bijdragen aan het milieu. Zoek je inspiratie of wil je weten welke groenten momenteel in het seizoen zijn? Wij hebben de antwoorden en recepten!

Vegan voor iedereen

Wil je wat vaker plantaardig eten? Dan is dit boek voor jou geschreven! Yvonne ging langs bij Merel Wildschut van De Groene Meisjes. Onlangs bracht zij haar kookboek uit met laagdrempelige vegan recepten. Een tipje van de sluier: je hoeft niet vegan te zijn om te smullen van dit boek. Probeer eens de American cookies, scones of lemon curd.

De smaken van het Midden-Oosten

Ontdek het beste van de Midden-Oosterse keuken. Veel gerechten zijn vegetarisch of vegan. Saai? Absoluut niet! De ruime keus aan specerijen en kruiden geven de gerechten prachige smaken. Wat dacht je van kruidige baharat, nootachtige tahin of friszure granaatappelpitjes? Dit zijn slechts een paar ingrediënten die veel worden gebruikt.

En verder…

Laura oogst Nederlandse thee, je leert met onze kookschool op een simpele manier verduurzamen en we vertellen je hoe je traditionele falafel maakt. Kleur jij je bord groen in juli? Deel je gerechten met ons op Facebook of Instagram en gebruik #iamfoodies.

Foodies Go Green!

Profielfoto van

Bas Erkens

Eet alles wat los en vast zit. Slaat nooit een maaltijd over. Vindt koude pasta en pizza hét beste ontbijt ter wereld. Kaas=baas is zijn levensmotto. Dipt zijn chips in de salsa, maar danst het ook.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!