Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
Cover voor Nu verkrijgbaar: Foodies september

Nu verkrijgbaar: Foodies september

Profielfoto van YvonneYvonne Doorten

Advertentie

Wij hebben geen glazen bol waarmee we een warme zomer kunnen voorspellen en beschikken ook niet over het 06-nummer van Piet Paulusma. Wat we wél hebben zijn alle ingrediënten om de zomer, als hij er in volle glorie is, zo lekker mogelijk te maken. Daarom maakten we een uitgave die volledig in het teken staat van de zon en alles wat daar lekker bij smaakt. Denk aan baksels met zomerfruit, snelle maaltijden voor op de barbecue en gerechten met maar een handvol ingrediënten.

Met maar 5 ingrediënten

Tikt de thermostaat deze zomer de 26 graden aan in je keuken? Dan wil je niet staan zweten boven drie dampende pannen. Met deze maaltijden, gemaakt met slechts vijf ingrediënten, zit jij weer aan tafel in een oogwenk. Hoef je niks van de zon te missen en kun je toch lekker eten tegelijk.

Ontdek jouw lokale keuken

Nu we deze zomer toch wat meer bij huis blijven, is het een uitgelezen moment om je eigen streek te gaan ontdekken. Stap denkbeeldig bij Laura de Grave op haar brommer en race van aspergeteler naar champignonkweker en van moestuinierder naar aardbeienboer. Wat groeit er bij jou om de hoek?

Bramen en frambozen

Lekker uit het vuistje of in de yoghurt, maar nóg beter in een jasje van suiker en deeg. Maak van het lekkerste zomerfruit deze vakantie shortbread, filotaartjes, cruffins en champagnecocktail.

En verder: 32 pagina’s Italië

Omdat jullie massaal genoten van ons Italië-nummer, komen we deze maand met een speciaal katern bomvol Italiaanse goodness. Denk aan pizza met garnalencocktail-topping, gevulde foccacia, rigatoni alla norma, bloedsinaasappelcake met ricotta, tiramisu met twee soorten drank en veel, veel meer.

Wil jij altijd als eerste de nieuwste foodies op de mat hebben zonder naar buiten te gaan én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen. Liever een losse uitgave bestellen? Dat kan zonder verzendkosten via onderstaande button!

Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!