Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Kokos-amandelkrans

Onthuld: dit is het coverrecept van Foodies Kerst

Advertentie

Het aftellen naar kerst is begonnen! Tijd om je menu samen te stellen en te gaan proefkoken. Elke kersttafel kent ondanks al het moois en lekkers maar één winnaar: het topstuk waar alle blikken naar gericht zijn. Wij hebben hét ultieme recept voor deze eyecatcher gevonden en onthullen voor jou exclusief wat er op onze cover staat.

Bakken, proeven, bijschaven en perfectioneren: de afgelopen tijd gingen we flink aan de bak. Overheerlijke creaties kwamen er uit de oven, maar de spotlight is alleen weggelegd voor het allerlekkerste baksel: de *tromgeroffel*…kokos-amandelkrans!

We zijn zo enthousiast over deze zoete verleiding, dat we onze mond onmogelijk langer kunnen houden. In deze video geven we dan ook ons grootste geheim prijs: het coverrecept van Foodies Kerst.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Foodies (@foodiesmagazine) op


Kan jij ook niet wachten om deze overheerlijke krans zelf te maken? Pre order Het grote Kerstnummer van Foodies dan nú voor €8,99 en ontvang GRATIS verzending + een digitaal kerst-cadeauboekje vol extra recepten en artikelen om je alvast in de feeststemming te brengen. Wanneer je nu Het grote Kerstnummer van Foodies bestelt, wordt deze rond 12 november bij je thuisbezorgd en kan de ultieme voorpret beginnen.

Profielfoto van

Willem van Santen

Chef & fotograaf

Heeft geen grote bezwaren tegen ananas op pizza. Heeft wel grote bezwaren tegen kiwi en papaja. Als kok is hij klassiek Frans opgeleid, maar nu ontdekt hij al jaren recepten van over de hele wereld bij foodies magazine.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!