Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Heel Holland Bakt

Opgelet! Dit is wanneer het beste van Heel Holland Bakt te zien is

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

Helaas: voorlopig zijn er geen nieuwe amateurbakkers die de witte tent betreden, maar toch hoef je Heel Holland Bakt deze zomer niet te missen. Omroep MAX zendt vanaf deze week Het beste van Heel Holland Bakt uit. In een serie compilatie-afleveringen wordt teruggeblikt op de afgelopen seizoenen van het programma.

In elke compilatieaflevering staat een signatuuropdracht, technische opdracht en spektakelstuk centraal, maar dan komt elke opdracht uit een ander seizoen. Van de aller-allereerste opdracht uit seizoen 1, wanneer we voor het eerst met het fenomeen ’thuisbakker’ kennismaken, tot het fantastische fruitspektakel uit seizoen 7.

Nooit eerder vertoonde beelden

In Het beste van Heel Holland Bakt komen niet alleen de meest memorabele en lekkerste baksels voorbij: ook de regenbuien en koekjes die vlam vatten mogen niet ontbreken. Niet alleen maar oude koek, want als kers op de taart zijn ook niet eerder vertoonde beelden van Janny, Robèrt en André te zien. Zo komen wij de zomer wel door…

Uitzendingen Het beste van Heel Holland Bakt

Heb je al zin gekregen om de compilatieafleveringen van Heel  Holland Bakt te kijken? Zorg dan dat je vanaf woensdag 13 juli om 20:30 uur voor de buis zit en afstemt op omroep MAX (NPO1). Veel kijkplezier!

Foto: © MAX Roland J.Reinderds

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!