Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
anouk boetzer

Paasbrunch bij Anouk Boetzer

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Pasen betekent voor mij de viering van de lente. Bij ons thuis was er op deze dagen altijd een uitgebreid ontbijt en een overvloed aan eten. Inmiddels geef ik daar mijn eigen draai aan. Ik houd namelijk van brunchen. Eigenlijk houd ik van elk moment waar eten bij komt kijken, maar een brunch is toch mijn favoriet.
kokos limoencake

Sharing is caring

Heerlijk op mijn gemak genieten en gezellig samen eten. De paasbrunch is voor mij het uitgelezen moment om mijn vrienden en familie te verrassen met de lekkerste gerechtjes uit mijn keuken. Ik kies ervoor om iedereen een brunchplankje te serveren. Een brunchplank is een plank vol kleine schaaltjes en bordjes gevuld met lekkernijen. Ik kan intens genieten van die variatie aan lekkers. Mijn gasten kiezen zelf uit een aantal gerechtjes. Er zijn frisse sapjes, kwark met vlierbloesemsiroop en granola, fruit en natuurlijk ontbreekt mijn favoriete baksel niet. Met mijn kokos-limoencake pak ik iedereen in. De frisse geur van de limoen en het zoete van de kokos geven mij helemaal het lentegevoel.
anouk boetzer

Simpel

Het belangrijkste aan deze viering vind ik dat ik zonder stress kan genieten van heerlijk eten en mijn gezelschap. Mijn belangrijkste tip is: maak het jezelf niet te moeilijk. Maak gerechtjes die je al vaker bereid hebt en waarvan je weet dat het een succes is. Ga voor smaak, kleur en mooie ingrediënten.
anouk boetzer

Aan tafel!

Om alles tot in de puntjes te verzorgen gebruik ik mijn creativiteit. Ik versier de tafel met alles wat ik in de kast kan vinden. Verschillende schaaltjes, borden in alle maten, vazen en flessen voor de bloemen en natuurlijk de plankjes. Door te combineren en zo de tafel aan te kleden wordt het een vrolijke bedoeling. Wil je dit ook doen? Kies een kleurthema of ga helemaal los met een moodbord. Neem bijvoorbeeld de ingrediënten van je gerechtjes als uitgangspunt. Ik weet zeker dat je in je keukenkast nog genoeg kan vinden om de tafel aan te kleden.
anouk boetzer
Ik ben Anouk Boetzer en ik ben altijd enthousiast over eten. Met fotografie en styling laat ik de liefde voor eten zien, die van mijzelf en van anderen. Alles wat ik in mijn keuken maak, krijgt de aandacht die het verdient en het liefst maak ik van ieder bord een feestje.
anouk boetzer
Tekst en receptuur: Anouk Boetzer

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!