Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
merel teunis pasen

Paasontbijt bij Merel van Healthy Wanderlust

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Deze Pasen gaan we op bezoek bij foodies’ beste chefs en meest creatieve bloggers. Elke week nemen we een kijkje in de keuken bij onze lezers en schuiven we aan tafel aan bij enthousiaste thuiskoks. Van paastraditie tot het ultieme paasrecept; vandaag maken we zalm-zeewiersalade met Merel vanHealthy Wanderlust.
Het is weer bijna tijd om te genieten van de paasdagen! Misschien is dit voor jou gewoon een vrije dag of misschien zoek je je familie op, gezellig! Iedereen heeft zijn of haar eigen paastradities en voor mij staat Pasen in het teken van lekker eten.

Bij mama aan tafel!

Ik heb het geluk gehad dat ik een moeder heb die onwijs lekker kan koken en dit liet ze ook op paasochtend zien. Mijn zusje en ik konden elk jaar weer aanschuiven aan tafel voor een lekkere paasbrunch. Een tafel vol lekkere hapjes, geroosterde broodjes en hier en daar een paaseitje  – dat mag niet ontbreken toch?!
Deze traditie wil ik zeker niet loslaten en ik hoop dat later ook mee te geven aan mijn eigen kinderen. Dit jaar geniet ik samen met mijn lief van een vrije dag en een tafel vol lekkernijen. Onze paasbruch staat in het teken van gezond, makkelijk en lekker. Misschien herken je dit wel; niet echt zin om lang in de keuken te staan? I got you!

Homemade zalmsalade

De lekkere hapjes bij mij op tafel bestaan uit gevulde avocado-eitjes, geroosterde volkorenbroodjes, een frissezalm-zeewiersalade, een zoete groene smoothie en natuurlijk wat lekkere dingen voor op brood (pindakaas mag nooit ontbreken toch?!). Oh… en voordat ik het vergeet; hier en daar natuurlijk ook een paaseitje.
merel teunis pasen
Voor mij staat Pasen voor genieten van vrije tijd, quality time met de mensen die je lief hebt en – hopelijk – met stralend weer. Ik hoop dat jij hier ook zo van geniet!
Merel van het online magazine Healthy Wanderlust deelde met foodies haar favoriete paasrecept; frisse zalm-zeewiersalade. Wil je meer inspiratie voor Pasen? Hier vind je ons paasnummer.

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!