Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
pasen schuimpjes

Pasen bij @w3ndelicious

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Deze Pasen gaan we op bezoek bij foodies’ beste chefs en meest creatieve bloggers. Elke week nemen we een kijkje in de keuken bij onze lezers en schuiven aan tafel aan bij enthousiaste thuiskoks. Van paastraditie tot het ultieme paasrecept; vandaag zijn we op bezoek bij Wendy van @w3ndelicious.
pasen schuimpjes
Heerlijk vond ik het als kind al om aan een mooi gedekte tafel te eten na het rapen van de paaseieren. Mijn moeder maakte dan ook altijd een lekker gehaktbrood met een gekookt eitje erin. Wat bijzonder vond ik dat! We aten het tijdens de brunch warm – dat was pas bijzonder – met een bospeentje ernaast en krieltjes met rozemarijn uit de oven. Op tweede paasdag aten we het brood koud met een beetje mosterd, dubbelop! Nu ik zelf een gezin heb wil ik deze traditie voortzetten en gezellig aan tafel een heerlijke maaltijd eten die ik zelf gemaakt heb. Kortom, als ik aan Pasen denk, dan denk ik aan het rapen van eieren, het begin van de lente en heerlijk eten!
Mijn naam is Wendy Custers-de Bruijne en ik hou enorm van koken. Ik probeer altijd gezond te koken, maar soms maak ik een uitzondering, bijvoorbeeld met Pasen. Komende paasdagen maak ik het gehaktbrood volgens het recept van mijn moeder. Samen met bospeentjes en krieltjes met rozemarijn uit de oven. Je vindt het recept hier. Vrolijk Pasen iedereen!
pasen gehaktbrood
Tekst en fotografie: Wendy Custers-de Bruijne

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!