Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
pasen muffin

Pasen bij @health.mi.foodie

Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Deze Pasen gaan we op bezoek bij foodies’ beste chefs en meest creatieve bloggers. Elke week nemen we een kijkje in de keuken bij onze lezers en schuiven we aan tafel aan bij enthousiaste thuiskoks. Van paastraditie tot het ultieme paasrecept; vandaag maken we de paasmuffins van Miranda: @health.mi.foodie.
pasen muffin

Paasmuffins

Ingrediënten voor 12 stuks
– 330 g tarwebloem
– 200 ml amandelmelk, karnemelk of gewone melk
– 90 g kokosboter
– 50 g paaseitjes
– 2 eieren
– 7 g wijnsteenbakpoeder
– snufje zout
– 20 g kokosrasp
1. Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe de bloem met het bakpoeder, kokosrasp en zout samen in een kom. Hak de paaseitjes, maar houd deze grof.
2. Smelt de kokosboter in een pannetje en laat even afkoelen. Voeg vervolgens de melk en eieren toe.
3. Meng de droge en natte ingrediënten door elkaar en voeg vervolgens de paaseitjes toe. Verdeel het beslag over 12 vormpjes en bak de muffins in ca. 25 minuten in de voorverwarmde oven.

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!