Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
foodies mei

Pasta&pizzalovers opgelet: zo ontvang je foodies Italië als eerste

Profielfoto van SanneSanne

Advertentie

Ieder jaar denken we dat het Italiënummer niet lekkerder kan, maar we zijn er toch weer in geslaagd om een heerlijk nummer voor je te maken. Verheug je maar alvast op de lekkerste pasta-ovenschotels, toetjes met (vegan) ricotta, een culinaire wandeling door Napels en heel veel meer.

Het beste nieuws? Jij kunt het nummer als allereerste in huis halen én ook nog eens flink besparen op de winkelprijs. Als je vandaag profiteert van onze voorjaarsactie, krijg je de Italië-editie van foodies al op 10 april thuisgestuurd en kun je het hele weekend genieten van ruim 100 pagina’s vol lekkers.

Kies je voor 4, 12 of toch 24 nummers? Hoe langer je van de beste recepten en culinaire verhalen blijft genieten, hoe hoger je voordeel. Je hebt al 4x foodies voor €15 in plaats van €27,16. Let op: abonneer jij je niet vandaag, maar morgen op foodies? Dan moet je nog een maandje langer wachten voor je eerste editie, het juninummer, op je mat valt. Mis deze kans om het Italiënummer te bemachtigen zonder de deur uit te gaan dus niet en bekijk snel onze voordelige abonnementen.

foodies italie

Profielfoto van

Sanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!