Foodies 04/2024
Mediterraanse smaken
Foodies Mediterraanse smaken
cover fd 7

Zó ontvang je foodies’ Go Green nummer als eerste

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

Terwijl wij volop genieten van jullie heerlijke creaties uit foodies juni op social media, zijn we op de redactie ook druk bezig met het smaakvolle julinummer. We duiken we in de wereld van vleesvervangers: hoe maak je tofu, tempeh, seitan en jackfruit nou echt lekker klaar? Zetten salades op een voetstuk met dressings om van te dromen, laten zien hoe veelzijdig courgette is, oogsten verse groenten, koken met de koks van restaurant De Kas Amsterdam en nog veel, veel meer. Klinkt dit jou ook als muziek in de oren? Dan hebben we goed nieuws, want dit heerlijke nummer is vanaf nu beschikbaar als pre-order!

Op de redactie bestond er de afgelopen maand maar één kleur: groen. De kleur van kraakverse groenten die van het land komen en de kleur van het gras onder ons picknickkleed. Kook met ons julinummer tot je groen ziet en ga aan de slag met een vegan barbecue, zelfgemaakte tempeh en courgette op vier manieren en maak met al het lekkers je vrienden groen van jaloezie!

Nu besteld, als eerste in huis

Sta jij ook al te trappelen om al dit lekkers thuis uit te proberen? Jij kunt foodies julinummer ontvangen nog voor hij in de winkel ligt door gebruik te maken van onze smakelijke pre-order. Als je voor 4 juni besteld, ploft de heerlijke Go Green editie al op 19 juni op de mat. Omdat we je dat fijne relaxmomentje in de tuin zó gunnen, bezorgen we de editie GRATIS thuis. Mis deze voordelige kans niet!

Ja, ik wil foodies Go Green als eerste ontvangen!

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!