Advertentie
Verheug je samen met Foodies op de feestdagen en bestel het dubbeldikke magazine vol inspiratie. Waarom je dat zou willen? Lees snel verder want wij geven je vijf redenen!
Vijf redenen waarom je Het Grote Kerstnummer wil bestellen
De eerste kerstliedjes draaien op de radio en je betrapt jezelf erop dat je door kerstgerechten zit te scrollen op Pinterest. Wij bij Foodies zijn ook al even in kerstsferen, zodat we jou straks de lekkerste kerst ooit kunnen bezorgen. Het Grote Kerstnummer is sinds kort verkrijgbaar en wij geven je vijf redenen waarom je deze editie nú wilt bestellen.
Het grote kerstnummer
Bestel nu € 12.50- 90+ kerstrecepten
- Het grote kerstnummer als eerste in huis
- Inclusief Jamie Oliver recepten
1. Geniet van 90+ kerstrecepten
Of je nu op zoek bent naar voorgerechten, hoofdgerechten, nagerechten, feestelijke drankjes of oogverblindende baksels: in Het Grote Kerstnummer is aan alles gedacht. Met meer dan 90 kerstrecepten ben je er zeker van dat er een geschikt recept voor ieder moment tussen zit. Zo maken we er samen een feestje van!
2. Leer wat nieuws
Kerst is hét moment om uit te pakken, met echte klassiekers of juist met nieuwe kooktechnieken. Want je bent nooit uitgeleerd. Daarom deelt Jules Cooking een restaurantwaardig gerecht, leert Sjoerd Kist ons alles over wijn-spijscombinaties en leert Willem jou klassieke sauzen maken.
3. Heel veel inspiratie
En dat niet alleen… We maken ook een mix-and-match kerstmenu, gaan we voor makkelijke voorgerechten die tóch indruk maken, koken we de allerbeste kerstrecepten van Jamie Oliver, vragen the Naked Chef het hemd van het lijf, ontfutselen zijn styling-tips en nog veel en veel meer!
4. Voor iedereen
Met onze kerstrecepten weet je zeker dat je iets maakt waar iedereen blij van wordt. Wij geven je gerechten die je vooraf kunt bereiden, makkelijk kunt meenemen en waar iedereen gek op is. Niet alleen om te eten met grote groepen maar ook voor een knusse kerst met zijn tweetjes. Want iedereen viert kerst op zijn eigen manier.
5. De hele decembermaand
Maak van heel december een fijne tijd met onze verwarmende gerechten. Snel op tafel, want dat uitpakken komt met kerst wel. Aan de dag na kerst en na Oud & Nieuw hebben we ook gedacht; zo mag je van ons de hele decembermaand een heerlijk pannenkoekenontbijt maken en vieren wij het nieuwe jaar niet alleen met oliebollen uit het vet, maar ook feestelijke hapjes uit de airfryer.
Onze tips
11x de mooiste Duitse kerstmarkten van 2024
Aha! Dus daar komt de traditie van het kerstdiner vandaan
Uit eten met kerst: bij deze restaurants wil je reserveren
Espresso-martinitulband: hét coverrecept van Foodies’ Grote Kerstnummer
Dit zijn dé oplossingen voor kerst stress in de keuken
Vers van de pers: pasta van Toscanini bij je thuis en meer!
Dubai chocolade: wat is het en waarom is het zo’n trend?
Vers van de pers: gezonde snackmuur op school, KULT Kefir en meer!
Marieke Slettenhaar
Redacteur
Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.