Foodies kerst
Bestel nu
Cover van
Pre-order Kerst 2024

5 redenen waarom je Het Grote Kerstnummer nú wil bestellen

Advertentie

Verheug je samen met Foodies op de feestdagen en bestel het dubbeldikke magazine vol inspiratie. Waarom je dat zou willen? Lees snel verder want wij geven je vijf redenen!

Vijf redenen waarom je Het Grote Kerstnummer wil bestellen

De eerste kerstliedjes draaien op de radio en je betrapt jezelf erop dat je door kerstgerechten zit te scrollen op Pinterest. Wij bij Foodies zijn ook al even in kerstsferen, zodat we jou straks de lekkerste kerst ooit kunnen bezorgen. Het Grote Kerstnummer is sinds kort verkrijgbaar en wij geven je vijf redenen waarom je deze editie nú wilt bestellen.

1. Geniet van 90+ kerstrecepten

Of je nu op zoek bent naar voorgerechtenhoofdgerechtennagerechtenfeestelijke drankjes of oogverblindende baksels: in Het Grote Kerstnummer is aan alles gedacht. Met meer dan 90 kerstrecepten ben je er zeker van dat er een geschikt recept voor ieder moment tussen zit. Zo maken we er samen een feestje van!

2. Leer wat nieuws

Kerst is hét moment om uit te pakken, met echte klassiekers of juist met nieuwe kooktechnieken. Want je bent nooit uitgeleerd. Daarom deelt Jules Cooking een restaurantwaardig gerecht, leert Sjoerd Kist ons alles over wijn-spijscombinaties en leert Willem jou klassieke sauzen maken.

3. Heel veel inspiratie

En dat niet alleen… We maken ook een mix-and-match kerstmenu, gaan we voor makkelijke voorgerechten die tóch indruk maken, koken we de allerbeste kerstrecepten van Jamie Oliver, vragen the Naked Chef het hemd van het lijf, ontfutselen zijn styling-tips en nog veel en veel meer!

4. Voor iedereen

Met onze kerstrecepten weet je zeker dat je iets maakt waar iedereen blij van wordt. Wij geven je gerechten die je vooraf kunt bereiden, makkelijk kunt meenemen en waar iedereen gek op is. Niet alleen om te eten met grote groepen maar ook voor een knusse kerst met zijn tweetjes. Want iedereen viert kerst op zijn eigen manier.

5. De hele decembermaand

Maak van heel december een fijne tijd met onze verwarmende gerechten. Snel op tafel, want dat uitpakken komt met kerst wel. Aan de dag na kerst en na Oud & Nieuw hebben we ook gedacht; zo mag je van ons de hele decembermaand een heerlijk pannenkoekenontbijt maken en vieren wij het nieuwe jaar niet alleen met oliebollen uit het vet, maar ook feestelijke hapjes uit de airfryer.

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Eet het liefst hartig en zoet door elkaar. Heeft geen bezwaar tegen eten in bed zolang het poffertjes zijn. Gruwelt van gekookte eieren maar bestelt altijd een avocadotoast met gepocheerd eitje. Geen smaakcombinatie is haar te gek.

redactieshoot

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!