Foodies 03/2024
Zuid-Amerika
Foodies Zuid-Amerika
pre-order kerstnummer

5 redenen waarom je Het Grote Kerstnummer nú wil bestellen

Advertentie

Verheug je samen met Foodies op de feestdagen en bestel het dubbeldikke magazine nú met gratis verzending. Waarom je dat zou willen? Lees snel verder want wij geven je vijf redenen!

Vijf redenen waarom je Het Grote Kerstnummer wil bestellen

De eerste kerstliedjes draaien op de radio en je betrapt jezelf erop dat je door kerstgerechten zit te scrollen op Pinterest. Wij bij Foodies zijn ook al even in kerstsferen, zodat we jou straks de lekkerste kerst ooit kunnen bezorgen. Het Grote Kerstnummer van Foodies is sinds kort verkrijgbaar en wij geven je vijf redenen waarom je deze editie nú wilt bestellen.

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

1. Geniet van 100 kerstrecepten

Of je nu gaat voor zelfgemaakte kerstpasta, een klassieke panettone, een uitgebreid buffet, fijne ontbijtgerechten, een mooi stuk vlees, een Italiaanse kerst of de ultieme borrelplank: in Het Grote Kerstnummer is aan alles gedacht. Met 100 recepten ben je er zeker van dat er een geschikt recept voor ieder moment tussen zit. Zo maken we er samen een feestje van!

2. Leer wat nieuws

Kerst is hét moment om uit te pakken, met echte klassiekers of juist met nieuwe kooktechnieken. Want je bent nooit uitgeleerd. Ook als redactie spijkeren we onze kookkennis voortdurend bij! Voor het kerstnummer leerden we zelf pasta maken van Sarah Puozzo, gingen we langs bij Jules Cooking voor een menu op restaurantniveau en deelt Zeinab van Heel Holland Bakt heel veel taart-tips.

3. Heel veel inspiratie

Zo lieten wij ons ook inspireren door andere foodies. Vorig jaar deelden wij een Pornstar Martini pavlova van Pien laat haar eten zien en dat was een waanzinnig succes. Dus ook dit jaar staat Pien weer in het kerstnummer met nieuwe recepten! Ook komt een thema met zes prachtige groentegerechten aan bod, maakt foodieschef Willem een buffet met vlees, vis, vega en zoet en laat bakker Edwin Klaasen zien hoe je de fantastische panettonetaart van de cover maakt.

4. Voor iedereen

Met onze kerstrecepten weet je zeker dat je iets maakt waar iedereen blij van wordt. Wij geven je gerechten die je vooraf kunt bereiden, makkelijk kunt meenemen en waar iedereen gek op is. In Amerika is het heel normaal; je eigen eten meenemen naar een feestje. Met kerst doen we het in Nederland ook massaal. Een groot buffet waarvoor iedereen iets maakt; wij bieden inspiratie.

5. De hele decembermaand

Maak van heel december een fijne tijd met onze verwarmende gerechten. Snel op tafel, want dat uitpakken komt met kerst wel. Aan de dag na kerst en na Oud & Nieuw hebben we ook gedacht; we maken met YouTube-kok Nick Toet het beste anti-katermenu dat er bestaat. Zo zijn zelfs de dagen na kerst en oudjaar gecoverd.

Pre-order Het Grote Kerstnummer nu

Ben je enthousiast? Bestel Het Grote Kerstnummer dan vandaag nog!

Heb je een abonnement op Foodies Magazine? Dan ontvang je Het Grote Kerstnummer vanzelf op de mat.

Je ontvangt Het Grote Kerstnummer rond 9 november 2023 als eerste in huis.

Bestel Het Grote Kerstnummer van Foodies

cover pre-order kerstnummer

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met een gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!