Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor Say what?! Je kunt nu een abonnement nemen op KAAS

Say what?! Je kunt nu een abonnement nemen op KAAS

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

Stop de persen. Wij hebben iets ontdekt waarvan we niet wisten dat we het nodig hadden in ons leven: een abonnement op kaas. Ja, dat lees je goed. Je kunt iedere week of iedere twee weken verse boerenkaas door je brievenbus laten schuiven.

De bedenker van het kaas abonnement is De Firma Kaas. Niet alleen voor jou is het een te gek initiatief, maar ook voor de boeren. That’s right, de kaas die jij door je brievenbus krijgt komt rechtstreeks van de boerderij en niet uit de fabriek. Boerenkaas wordt op traditionele wijze en met de hand gemaakt van dagverse, rauwe melk van koeien. Deze melk is in tegenstelling tot de melk die voor supermarktkaas of fabriekskaas wordt gebruikt niet gepasteuriseerd. Elke boer gebruikt zijn eigen authentieke recept voor zijn beste boerenkaas. Sommige kaasboerderijen bestaan al honderden jaren en geven het recept van generatie op generatie door. En jij kunt die dus gaan proeven.

Hoe werkt het?

Net zo makkelijk als je denkt! Kies de boerenkaas die bij jou past en De Firma Kaas doet de rest. Zij halen jouw kaas op bij de boer, versnijden en vacumeren hem en versturen jouw favoriete lekkers rechtstreeks in een brievenbusdoos naar jou. Even geen zin in kaas of ga je een weekje weg? Geen probleem! Je betaalt per levering en kunt het abonnement altijd pauzeren of stopzetten.

Proeven maar!

Wil je liever eerst proeven om te ontdekken wat jouw favoriet is? Say no more! Er zijn ook 3 proefpakketten met allerlei verschillende kazen die je kunt uittesten zonder dat je een abonnement neemt. Lekker voor bij de borrel!

In een avontuurlijke bui?

Je zou denken dat het niet nóg leuker kan, maar ook daar heeft De Firma Kaas iets op bedacht: het verrassingsabonnement. Hiermee krijg je elke keer een andere kaas van een andere boer. Zo kan jij alle kazen proeven en ontdekken wat jouw voorkeuren zijn. Vergeet je niet om jouw favorieten te onthouden voor een volgende keer?

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!