Foodies 06/2024
Citytrip!
Cover van
Cover voor Bij Biologische slagerij Gerrit Takke vind je 100% natuurlijk biologisch vlees

Bij Biologische slagerij Gerrit Takke vind je 100% natuurlijk biologisch vlees

In samenwerking met Lifestyle Media Group.
Profielfoto van RedactieRedactie

Advertentie

Al ruim 25 jaar is de biologische slagerij van Gerrit Takke in Utrecht een begrip. In de slagerij ben je aan het juiste adres voor prachtige, biologische producten zoals vlees, vleeswaren en salades. Lekker vers en van de hoogste kwaliteit! Hier werken stuk voor stuk vakmensen die er hun passie en vakmanschap laten zien. Via de handige webshop stel je zelf je barbecuepakketten samen of bestel je losse biologische producten. Maar je bent natuurlijk altijd welkom in de slagerij. Gerrit en zijn collega’s verwelkomen je graag!

Ruim 25 jaar geleden startte Gerrit Takke één van de eerste biologische slagerijen in het land. Samen met het team was Gerrit als pionier gedreven om biologisch vlees op de kaart te zetten. Naast het feit dat hij biologisch vlees veel lekkerder vindt, zijn ook de aspecten als dierenwelzijn en milieu erg belangrijk voor hem.

“Voor verantwoord, dier- en milieuvriendelijke slagersproducten, barbecuepakketten of kookbenodigdheden ben je bij ons aan het juiste adres.” – Gerrit Takke

De biologische slagerij is inmiddels uitgegroeid tot een heuse eetwinkel. Het is de passie van alle medewerkers om de klanten dagelijks de lekkerste producten aan te bieden. Zij adviseren je graag over het biologische vleesassortiment en vleeswaren. Of je nu kiest voor hun bekroonde Gelderse worst óf gerijpt Dry Aged vlees, een malse lamskotelet óf een heerlijk stukje wild. Zij zorgen ervoor dat je de liefde voor het vak in hun producten proeft!

Bestel online via Biologische Slagerij Takke. Vul tijdens het afrekenen de code ‘’Foodies’’ in bij de omschrijving en ontvang een Spaanse droge worst t.w.v. € 5,-.

Profielfoto van

Redactie

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!