Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cheesecake met honing

Sneak peak Foodies februari: cheesecake met gezouten-honingkaramel

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

Dinsdag is het eindelijk zo ver: Foodies' februari ligt in de winkel! We snappen dat je niet kunt wachten om aan de slag te gaan, dus vroegen we jullie op Instagram welk recept jullie als sneak peak wilden zien. De winnaar? Dat werd deze cheesecake met gezouten-honingkaramel.

Met Valentijnsdag in aantocht wakkeren we de liefde aan. Liefde voor lekker eten en liefde voor elkaar. We bakken zoete lekkernijen met sinaasappel voor onze dierbaren, rapen oesters voor een romantisch diner voor twee en koken iedereen vrolijk met onze regenbooggerechten.

4x sinaasappel

We zetten deze heerlijke frisse vrucht op een voetstuk in de keuken en zetten de oven aan voor meringuegebakjes met sinaasappel en kruidige cake met gekonfijte sinaasappel en siroop.

Alles over boter + zelf maken

Wat is er romiger dan boter? Niets! Omdat zelf maken veel lekkerder is laten we je zien hoe je zelf aan de slag gaat met boter en geven we je de lekkerste recepten op je boter wat op te pimpen.

En verder…

Geven we je weer de lekkerste gerechten voor doordeweeks, laten we zien wat je allemaal met gehaktballetjes kunt doen, weten we het recept voor de perfecte chocolate chip cookies en meer.

> Naar het recept voor cheesecake met gezouten-honingkaramel

foodies feb 2021

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!