Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Potjes met wittechocolademousse en aardbeien

Sneak peak foodies juli: potjes met wittechocolademousse en aardbeien

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

Morgen is het eindelijk zo ver: foodies juli ligt in de winkel! Met meer dan 100 pagina's aan overheerlijke inspiratie ga jij deze zomer voor groen. De kleur van kraakverse groenten die van het land komen en de kleur van het gras onder ons picknickkleed. We snappen dat je niet kunt wachten om aan de slag te gaan, dus delen we vandaag alvast een van onze lievelingsrecepten uit het juninummer: potjes met wittechocolademousse en aardbeien.

Kook met ons julinummer tot je groen ziet en ga aan de slag met een vegan barbecue, zelfgemaakte tempeh en courgette op vier manieren en maak met al het lekkers je vrienden groen van jaloezie!

Heb je na een flinke wandeling of fietstocht je portie zoet alweer verdiend? Dat dachten wij ook! Vergeet die bleke sandwiches met kipfilet, dit keer plukken we aalbesjes om een galette mee te maken, bakken we een kwark-maanzaadcake met blauwe bessen en mixen we onze eigen ijsthee. Als toetje serveren we potjes met wittechocolademousse en aardbeien. Mandje vullen, zonnebril op, kleedje onder je arm en gaan!

> Naar het recept voor potjes met wittechocolademousse en aardbeien

Wil jij altijd als eerste de nieuwste foodies op de mat hebben zonder dat je naar de winkel hoeft én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementsactie.

cover fd 7

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!