Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Zalm en papillotte

Sneak peak Foodies november: zalm en papillotte met gember en paksoi

Profielfoto van SanneSanne

Advertentie

Morgen is het eindelijk zo ver: Foodies' novembernummer ligt in de winkel! Het is november, de maand van stilte voor de storm. De maand waarin je je panty in de kast kunt laten liggen en nog even in je joggingbroek mag wonen. In de keuken is het al net zo fijn met verwarmende gerechten zoals Franse jachtschotel met rundvlees en appeltaart met clotted-cream. We snappen dat je niet kunt wachten om aan de slag te gaan, dus delen we vandaag alvast een van onze lievelingsrecepten uit deze heerlijk editie: zalm en papillotte met gember en paksoi.

Het magische moment van het aansnijden van een knapperig (deeg)dakje: onbetaalbaar! Wij maken een thema met verschillende dakjes: van een Franse jachtschotel met aardappelgratin tot een kipcurry met naankorst. Met een knapperig, gebruind en boterig dakje zit je immers altijd goed toch?

Dat is nog lang niet alles: we lopen we een dagje mee op notengaard De Bisschop in Kallenkotte om walnoten te rapen, gaan met bonen op een culinair uitstapje naar Italië, Spanje, de VS en België, organiseren een kampvuur met recepten voor bij sterke verhalen, vertellen je alles over het maken van bladerdeeg, korstdeeg en filodeeg, maken een nieuw weekmenu en veel, veel meer. Krijg jij ook al trek? Maak dan nu alvast de overheerlijke zalm en papillotte met gember en paksoi.

> Naar het recept voor zalm en papillotte met gember en paksoi

Profielfoto van

Sanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!