Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Mechoui lamsbout met labneh

Sneak peak foodies pasen: Mechoui lamsbout met labneh

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

Dinsdag is het eindelijk zo ver: foodies april ligt in de winkel! Met meer dan 100 pagina's aan overheerlijke paasinspiratie maak jij van jouw brunch of familiediner een groot succes. We snappen dat je niet kunt wachten om al dat lekkers uit eigen keuken te maken, dus delen we vandaag alvast een van onze lievelingsrecepten uit het aprilnummer: Mechoui lamsbout met labneh.

Mechoui-lam is Marokkaans botermals lam, oorspronkelijk urenlang geroosterd aan het spit. In dit makkelijk maakbare recept doet niet het spit, maar de oven het werk. Al tijdens het garen, vult jouw huis zich met de heerlijke geuren. Daarna hoef je dit spektakelstuk alleen nog maar te serveren en de complimenten in ontvangst te nemen. Tag je ons op social media als je hem hebt gemaakt met #iamfoodies? We zien je creatie graag verschijnen!

> Naar het recept voor Mechoui lamsbout met labneh 

Wil jij altijd als eerste de nieuwste foodies op de mat hebben zonder dat je naar de winkel hoeft én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementen.

cover pasen 2020

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!