Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Pappardelle met romige raapsteeltjessaus en pan grattato

Sneak peak foodies’ vegaspecial: pappardelle met raapsteeltjessaus

In samenwerking met Vegetariërsbond

Advertentie

Sta jij net als wij iedere dag op met de vraag: ‘Wat eten we vandaag?’. Dan mag deze special niet op jouw keukentafel ontbreken. Bomvol vegetarische recepten voor soep, salade, stamppot, burgers en een heerlijk fris lentemenu. Vergeet ook de vegan koekjes en gebakjes niet! Voor iedere vegetariër, maar vooral voor iedereen die van lekker, gezond en gevarieerd eten houdt. Nieuwsgierig geworden? We delen alvast een van onze favoriete recepten uit de special:

Deze speciale uitgave in samenwerking met de Vegetariërsbond biedt lekkere vegetarische recepten voor alle seizoenen, van frisse salades met bloemen uit eigen tuin tot verrassende stamppotten. Daarnaast hebben we inspiratie voor je verzameld die elke dag van pas komt. Welke websites wil je volgen als je op zoek bent naar mooie vegetarische gerechten? Welke stappen zet je wanneer je niet vegetarisch maar liever vegan wilt eten? Welke kookboeken horen er naast foodies op je boekenplank te staan? Jij kunt de komende tijd vooruit!

Zin om alvast iets lekkers te proberen? Maak dan onze lentefavoriet: pappardelle met romige raapsteeltjessaus en pan grattato.

Wil jij nog veel meer lekkere, vegetarische recepten bemachtigen? Bestel dan nu de vegetarische special van foodies! Tot 24 mei betalen wij je verzendkosten en haal je deze heerlijke uitgave dus extra voordelig in huis. Wees er snel bij, want voor je het weet ben je te laat.

Bestel nu!

Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!