Foodies 06/2024
City trip!
Cover van
recepten met venkel: kip met venkel en sinaasappel

Sneak peak Foodies oktober: kip met venkel en sinaasappel

Profielfoto van RoxanneRoxanne

Advertentie

Morgen is het eindelijk zo ver: Foodies' Frankrijknummer ligt in de winkel! Waan je samen met ons in het prachtige Frankrijk en rijd de Tour de France vanuit de keuken met klassiekers al tomaten tarte tatin en granité van calvados We snappen dat je niet kunt wachten om aan de slag te gaan, dus delen we vandaag alvast een van onze lievelingsrecepten uit deze heerlijk editie: kip met venkel en sinaasappel.

Leven als een god in Frankrijk, wie wil dat nou niet? Iedere ochtend beginnen met knapperig stokbrood met roomboter en dan de hele dag mijmeren over wat je gaat eten. Van een perfecte eclair bij de koffie tot een coq au vin blanc als diner. Aan het einde van de dag draai jij tevreden aan je snor en verheug je je op een nieuwe dag in la France.

Dat is nog lang niet alles: we zetten noten in de hoofdrol in zoete én hartige gerechten, kip is deze maand ‘het meest veelzijdigste stukje vlees’, we genieten van bramen, pompoen en meer lekkers uit het seizoen, leren alles over varkensvlees en de bereiding daarvan en veel, veel meer Krijg jij ook al trek? Maak dan nu alvast de overheerlijke kip met venkel en sinaasappel.

> Naar het recept voor kip met venkel en sinaasappel

Wil jij altijd als eerste de nieuwste foodies op de mat hebben zonder dat je naar de winkel hoeft én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementsactie.

cover fd2010

Profielfoto van

Roxanne

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!