Advertentie
Leven als een god in Frankrijk, wie wil dat nou niet? Iedere ochtend beginnen met knapperig stokbrood met roomboter en dan de hele dag mijmeren over wat je gaat eten. Van een perfecte eclair bij de koffie tot een coq au vin blanc als diner. Aan het einde van de dag draai jij tevreden aan je snor en verheug je je op een nieuwe dag in la France.
Dat is nog lang niet alles: we zetten noten in de hoofdrol in zoete én hartige gerechten, kip is deze maand ‘het meest veelzijdigste stukje vlees’, we genieten van bramen, pompoen en meer lekkers uit het seizoen, leren alles over varkensvlees en de bereiding daarvan en veel, veel meer Krijg jij ook al trek? Maak dan nu alvast de overheerlijke kip met venkel en sinaasappel.
> Naar het recept voor kip met venkel en sinaasappel
Wil jij altijd als eerste de nieuwste foodies op de mat hebben zonder dat je naar de winkel hoeft én flink besparen op de winkelprijs? Bekijk dan nu onze voordelige abonnementsactie.
Onze tips
Nu verkrijgbaar: Foodies Lekker stoven
Vers van de pers: nieuwe smaken van Côte d’Or, Golden Cups en meer!
Tefal x Jamie Oliver: De beste producten voor in jouw keuken
WIN: elke week een AIR braadpan van Tefal voor #stovember
NIEUW: Foodies Travel + win een culinaire reis!
Vers van de pers: Foodies’ kerstcover, Jamie Oliver-week en meer!
Jamie Oliver-week bij Foodies Magazine!
Kijktip: nieuw seizoen MasterChef Australië 2024
Roxanne
Vindt de supermarkt de vervelendste plek op aarde. Kan geen recept maken zonder er haar eigen draai aan te geven – wat vaak resulteert in een totaal ander gerecht. Vindt een curry altijd een goed idee en gaat zo vaak mogelijk naar Kroatië voor cevapcici. Was webredacteur van 2019 tot 2021.