Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
pre-order kerstnummer

Sneak peek: dit kun je verwachten in Het Grote Kerstnummer van Foodies

Advertentie

Kerst is in aantocht... Dat betekent dat de eerste kerstliedjes op de radio draaien en jij jezelf er misschien wel op betrapt dat je door kerstgerechten zit te scrollen op Pinterest. Wij bij Foodies zijn ook al even in kerstsferen en Het Grote Kerstnummer is zelfs al te bestellen. Maar wat kun je nou verwachten van dit extra dikke nummer? Lees snel verder om daarachter te komen!

Sneak peek: Het Grote Kerstnummer van Foodies

De eerste kerstliedjes draaien op de radio en je betrapt jezelf erop dat je door kerstgerechten zit te scrollen op Pinterest. Wij bij Foodies zijn ook al even in kerstsferen, zodat we jou straks de lekkerste kerst ooit kunnen bezorgen! Of je nu gaat voor zelfgemaakte kerstpasta, een klassieke panettone, een uitgebreid buffet, fijne groentebijgerechten, een mooi stuk vlees, een Italiaanse kerst of de ultieme borrelplank: aan alles is gedacht. Zelfs de dagen na kerst en oudjaar zijn gecoverd; met YouTuber Nick Toet maken we de beste anti-katergerechten. Verheug je samen met Foodies op de feestdagen!

Wil je ook iedere week de lekkerste recepten & tips ontvangen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

Ontvang elke week de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen.

Het grote Kerstnummer: sneak peek

Om alvast een beetje in de stemming te komen hebben we deze sneak peek voor jullie gemaakt van het grote Kerstnummer! Dan weet je alvast een beetje wat je kan verwachten als het grote Kerstnummer rond 9 november op je deurmat valt.

Pre-order Het Grote Kerstnummer

Ben je enthousiast? Bestel Het Grote Kerstnummer dan vandaag nog!

Heb je een abonnement op Foodies Magazine? Dan ontvang je Het Grote Kerstnummer vanzelf op de mat.

Bestel Het Grote Kerstnummer van Foodies

cover pre-order kerstnummer

Profielfoto van

Marieke Slettenhaar

Redacteur

Kan zich niet voorstellen dat mensen vergeten te eten. Zelf weet ze namelijk voor het slapen gaan al wat ze gaat ontbijten. Poffertjes zijn haar guilty pleasure. Lust bijna alles, behalve gekookte eieren. Toch is avocado toast met gepocheerd ei gek genoeg favoriet.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!