Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Cover voor Sneak preview: Foodies Go Green

Sneak preview: Foodies Go Green

Advertentie

Iedere zomer gaan we met Foodies op de plantaardige tour! Stap met ons op de trein richting heel veel lekkere, gezonde en vegetarische recepten! Van de halte '4x halloumi' tot de lekkerste belegde picknickbroodjes en gebak met aardbeien. Foodies Go Green verschijnt in juli maar kun je nu al bestellen!

Meatless Monday, meatless everyday

Wil je meer vegetarisch eten of gewoon wat meer variatie in je eetpatroon? In deze editie gaan we off the beaten track. Geen doorsnee gerechten, maar roze bietenbroodjes met pulled jackfruit, kimchidog, kebabspiesjes van koningsboleet en veel meer lekkers. Laat je verrassen!

Bestel jouw Go green nummer nu zonder verzendkosten en ontvang hem rond 18 juni op je deurmat!

4x halloumi

Dit is onze favoriete kaas voor de zomer: halloumi. Fijn omdat ‘ie niet smelt in de zon of op je barbecue. Ontdek de zoute smaak en de zachte structuur in de loaded halloumi burger met friet, de Griekse halloumi-kebab of de krokante loempiaatjes met halloumi en yoghurtdip.

En verder…

Bakken we vegan taart en koekjes, deelt Merel van De Groene Meisjes haar favoriete vegan recepten met ons, gaan we op bezoek bij een stadsimker voor honing en veel, veel meer.

Profielfoto van

Yvonne Doorten

Hoofdredacteur

Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!