Advertentie
Meatless Monday, meatless everyday
Wil je meer vegetarisch eten of gewoon wat meer variatie in je eetpatroon? In deze editie gaan we off the beaten track. Geen doorsnee gerechten, maar roze bietenbroodjes met pulled jackfruit, kimchidog, kebabspiesjes van koningsboleet en veel meer lekkers. Laat je verrassen!
Bestel jouw Go green nummer nu zonder verzendkosten en ontvang hem rond 18 juni op je deurmat!
4x halloumi
Dit is onze favoriete kaas voor de zomer: halloumi. Fijn omdat ‘ie niet smelt in de zon of op je barbecue. Ontdek de zoute smaak en de zachte structuur in de loaded halloumi burger met friet, de Griekse halloumi-kebab of de krokante loempiaatjes met halloumi en yoghurtdip.
En verder…
Bakken we vegan taart en koekjes, deelt Merel van De Groene Meisjes haar favoriete vegan recepten met ons, gaan we op bezoek bij een stadsimker voor honing en veel, veel meer.
Onze tips
Foodies’ favorieten van september
Komkommerhype in IJsland: deze recepten wil je maken!
Nu verkrijgbaar: Foodies Wij gaan bakken!
Vers van de pers: jouw favoriete Starbucks drankje is terug en meer!
Dit wil je proeven: Hagelchup
COMFORT: Het nieuwe kookboek van Ottolenghi
Download nu jouw gratis miniboekje van Foodies & ConsorcioSerrano
Nieuw op tv: ‘Hugo maakt Kennis: Frankrijk’
Yvonne Doorten
Hoofdredacteur
Wil graag vegetarisch eten, maar vindt bacon te onmisbaar in haar leven. Snijdt groentes stiekem het liefst met een aardappelschilmesje (lekker bot, lekker veilig). Eet elke dag mayonaise (alleen Zaanse!) en elke dag chips en combineert die twee ook graag. Sport overigens ook dapper.