Foodies 07/2024
Proef de zomer!
Cover van
Violife greek white block

Stem nu! Is de Greek White Block van Violife jouw favoriet?

Advertentie

De Greek White Block van Violife is een plantaardig alternatief voor Griekse witte kaas. Strooi ‘m door je salade, voeg toe aan je borrelplank of maak je avocado toast nog smaakvoller. Proef de smaak van Griekenland op elk moment van de dag. 100% vegan, 100% genieten. Ben jij net zo enthousiast als wij? Stem dan nu en help de Greek White Block van Violife aan een Foodaward!

De FoodAwards worden dit jaar voor de 31e keer uitgereikt. Initiatiefnemer is FoodPersonality, platform voor de supermarkt- en levensmiddelensector. Met de FoodAwards worden jaarlijks de beste introducties van A-merkleveranciers van het jaar ervoor beloond.

Stem & win!

Je stem uitbrengen voor je favoriete product is heel eenvoudig: ga snel naar de website van FoodAwards, vul je gegevens in en selecteer je favoriete producten. Met jouw mening help je niet alleen om jouw lievelingsmerk de erkenning te geven die ze verdienen, je maakt ook nog eens kans op gave prijzen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een fantastische Bastard barbecue, pannenset of een jaarabonnement op foodies? Stem nu snel & maak direct kans.

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!