Foodies 05/2024
Dinner party
Foodies 5 Dinner party
Cover voor Stem & win! Is Lotus Speculoosijs jouw favoriet?

Stem & win! Is Lotus Speculoosijs jouw favoriet?

Advertentie

Lotus voegt het beste van drie werelden samen met dit zalige zachte roomijs gevuld met krokante stukjes Lotus Speculoos en Lotus Speculoospasta. Ben jij net zo enthousiast over dit lekkers als wij? Stem dan nu en help Lotus Speculoosijs aan een Foodaward!

De FoodAwards worden dit jaar voor de 31e keer uitgereikt. Initiatiefnemer is FoodPersonality, platform voor de supermarkt- en levensmiddelensector. Met de FoodAwards worden jaarlijks de beste introducties van A-merkleveranciers van het jaar ervoor beloond.

Laatste kans: stem & win!

Je stem uitbrengen voor je favoriete product is heel eenvoudig: ga snel naar de website van FoodAwards, vul je gegevens in en selecteer je favoriete producten. Met jouw mening help je niet alleen om jouw lievelingsmerk de erkenning te geven die ze verdienen, je maakt ook nog eens kans op gave prijzen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een fantastische Bastard barbecue, pannenset of een jaarabonnement op foodies? Stem nu snel. Dit is de allerlaatste dag dat je kunt stemmen, dus kom direct in actie en laat jouw kans op mooie prijzen niet aan je neus voorbij gaan.

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!