Foodies 08/2024
Ga voor Grieks!
Foodies Ga voor Grieks
Ron Gastrobar

Thuis dineren op sterrenniveau met Ron Gastrobar

In samenwerking met Lifestyle Media Group

Advertentie

Met Ron Gastrobar At Home geniet je van uniek samengestelde dinerboxen. Met dit concept geeft Ron Blaauw nóg meer gasten de mogelijkheid om te genieten van alle heerlijkheden van zijn restaurants. De gerechten worden gekoeld bezorgd en met de meegeleverde instructies zet je in een handomdraai een écht Gastrobar-diner op tafel van topkwaliteit.

Ron Gastrobar At Home

Ron Gastrobar At Home biedt verschillende boxen aan, waaronder de beroemde rijsttafel van Ron. Deze gerechten zijn zorgvuldig samengesteld door Ron Blaauw en chef Agus Hermawan. Die laatste is zelfs uitgeroepen tot de officiële ambassadeur van de Indische keuken, door de Indonesische Minister van Toerisme.

Ron Blaauw vertelt enthousiast over chef Agus Hermawan: “Ik proef het écht als hij zelf heeft gekookt. Of het nou een simpele nasi rames is of een verse sambal; je proeft het verschil. Hij kookt zoals vijftien Indische oma’s in één. En dat proef je terug in onze boxen!”

Dinerbox Ron Gastrobar At Home

Sterrenchef Ron Blaauw

Ron Blaauw, eigenaar en chef-kok van Ron Gastrobar At Home, begon al vroeg met koken en bracht hem op 16-jarige leeftijd naar de koksschool. In 1999 begon Ron Blaauw voor zichzelf waar hij zich naar een eerste én tweede Michelinster kookte. In 2013 gooide hij het roer om en werd Ron Gastrobar geboren. Een plek waar culinair en ongedwongen genieten centraal staat, zonder poespas en pretenties. Deze lijn trekt Blaauw sindsdien door in al zijn andere culinaire uitingen zoals Ron Gastrobar At Home.

Lezersaanbieding

Speciaal als foodie ontvang je tot en met 30 januari 2023 korting op de Ron Gastrobar At Home Dinerboxen! Gebruik code ‘FEESTDAGEN10’ bij het afrekenen en ontvang 10% korting op je hele bestelling. Zo hoef je zelf nauwelijks te koken tijdens de feestdagen én zet je een bijzonder diner op tafel. Nodig de gasten maar alvast uit, met de verschillende boxen van Ron Blaauw kunnen de feestdagen niet meer stuk.

Bestel snel jouw box met korting via rongastrobarathome.nl

Dinerbox Ron Blaauw

Lees ook:

Profielfoto van

foodies-partner

Cover voor

Inspiratie in je mailbox

Wist je dat we wekelijks een nieuwsbrief versturen met de lekkerste recepten, handige kooktips en speciale aanbiedingen? Schrijf je nu in!